souza Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Dobrý den, rád bych věděl,zda mohu použít pro připojení Playstation 3 a PC tento router: D-Link DSL-584T ADSL2+ Router 4portyModem ? Rychlost připojení mám 10Mbps. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 samozrejme ze ano.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Sider- Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Diky nešel jsem sice podle tvýho (no,možná málo) ale pro nový lidi to je super,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoldierXS Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Ahoj delam vse podle vaseho navodu , ale kdyz dam Test Connection napisou mi tohle : The attempt to obtain an Ip adress timed out. PROSIM pomoc:cry::cry::cry::cry: Mam presne ten isty problem ... Mam internet od chella, modem - no moc sa v tom nevyznam .. Pomoc prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 ja kdyz to tam zapojim udelam vše podle tohodle a dam ten test tak my to ukaze u ip adresy failed co mam delat? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Mam presne ten isty problem ... Mam internet od chella, modem - no moc sa v tom nevyznam .. Pomoc prosim Chlape a když přepojíš tan kabel od modemu upc z PC do PS3 vypínáš ten router z napájení že jo. Abys tomu rozumněl ta mrcha (UPC modem) si pamatuje MAC adresu posledně připojeného zařízení a dokud mu nevypneš napájení tak jí nepustí, nestačí ho vypnout tlačítkem, musí se odpojit od zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Ahoj delam vse podle vaseho navodu , ale kdyz dam Test Connection napisou mi tohle : The attempt to obtain an Ip adress timed out. :cry::cry::cry::cry: přesně tohle my to dělá taky pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 ja kdyz to tam zapojim udelam vše podle tohodle a dam ten test tak my to ukaze u ip adresy failed co mam delat? dik To je asi jako když zavolam automechanikovi a řeknu: Hele kámo sedím v tom, držím opratě a nejede to, myslíš že ta mula chlastá benzín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 takže ja vypojim kabel z modemu za pojim ho do ps3 potom udelam to co je napsany tady v tom navodu a když najedu na ten test ty my tam ukaže ip adres a vedle toho failed a dal už to nejde a pak se tam este ukaže že u ip adresy vypršel čas bo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Achrisoofa mluvil jsem o tom že musíš specifikovat od koho máš NET, jakej router, nastavení PS3 wired or wireless - automatic or manuál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 mam modem webstar internet mam od kabelovky dal už nevym moc tomu nerozumym :D mam to na normal kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Dobře mohl by jsi dat nějaké přesnější typové označení tvého modemu? na spodku by měl být štítek, kabelovku od UPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 je tam scientific atlantia.epc2100r2 series CABLE MODEM rating 12v p/n 4013343 HW rev 2.1 jj upc tenhle modem mam je to scientific atlanta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 To je modem přímo od UPC, ještě jednou ti zopakuji postup, vypneš tohle zařízení z napájení, je jedno zda vyndáš adaptér z 220V nebo vypojíš ten kulatý Jack na modemu. Přepojíš si kabel z PC do PS3, zapneš napájení a počkáš až ti budou svítit kontrolky na modemu tak jak mají. Pustíš si nastavení připojení k síti v PS3 projdeš wired/ automatic a na konci dáš test. p.s. smaž tu fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 ceky skusim to furt to samý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 ¨to je na prd :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 To je ale divné budeš muset na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bludi Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 To je modem přímo od UPC, ještě jednou ti zopakuji postup, vypneš tohle zařízení z napájení, je jedno zda vyndáš adaptér z 220V nebo vypojíč ten kulatý Jack na modemu. Přepojíš si kabel z PC do PS3, zapneš napájení a počkáš až ti budou svítit kontrolky na modemu tak jak mají. Pustíš si nastavení připojení k síti v PS3 projdeš wired/ automatic a na konci dáš test.p.s. smaž tu fotku. Nemám sice aktuální info, jak je to u UPC teď, ale nemůže být problém v tom, že modem od UPC je přímo vázanej na konkrétní MAC adresu? Když jsem nějakej ten pátek zpátky řešil připojení UPC u kámoše, technik mu modem připojil k PC a v modemu natvrdo nastavil MAC adresu toho PC, takže když tam pak připojil jiné zařízení, tak to prostě modem neakceptoval. Takže se tam musel dát router a MAC adresu na něm nastavit takovou, jáká byla na tom PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoldierXS Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Kúpil som si router, ponapájal a všetko beží už OK. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Nemám sice aktuální info, jak je to u UPC teď, ale nemůže být problém v tom, že modem od UPC je přímo vázanej na konkrétní MAC adresu? Když jsem nějakej ten pátek zpátky řešil připojení UPC u kámoše, technik mu modem připojil k PC a v modemu natvrdo nastavil MAC adresu toho PC, takže když tam pak připojil jiné zařízení, tak to prostě modem neakceptoval. Takže se tam musel dát router a MAC adresu na něm nastavit takovou, jáká byla na tom PC... MAC adresu PC nedával technik do modemu ale na server kraken co se staral o databázi registrovaných uživatelů. Tento způsob ochrany přestalo UPC používat už před třemi roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak nejlépe připojit PS3 k internetu, když vlastním následující: HW: Notebook FS Amilo Pa 2548 s wi-fi (Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope) Switch + 2 káble Internet: ADSL - fa. Fortech, kablík z antény na střeše přímo do LAN karty notebooku. pevná IP Zajímá mě, zda by bylo lepší to propojit přes wi-fi, nebo přes ten switch, a zda to vůbec přes to wi-fi v notebooku propojit půjde. Atd. 8) Za případné rady předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Tomas 2002 nechci ti do toho kecat ale pořešil bych to zapojením netu do routeru a z něj teprve PC a PS3, odpadne ti permanentně zapnuté PC se složitější konfigurací sdíleného připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Tomas 2002 nechci ti do toho kecat ale pořešil bych to zapojením netu do routeru a z něj teprve PC a PS3, odpadne ti permanentně zapnuté PC se složitější konfigurací sdíleného připojení. Díky za radu. Taky mi to přišlo jako nejschůdnější řešení, jen se mi do routeru nechtělo zbytečně investovat :cheesygrin: Holt ty prachy budu muset někde vyšetřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babca Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Zdravim, Mam problem s pripojenim k netu (mam net od soukrome firmy unet). Vytahnu kabel z pc a zastrcim ho do ps3 a zadam udaje jako ip a atd.. Kdyz mne to kontroluje udaje tak ip je v poradku ale pak to zahlasi neco jako DNS eror. Nevim co s tim. Dik za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 ty neco vyplnujes? to snad dela PS3 automaticky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.