Stewe12 Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Zdravím, při brouzdání na pspiso.com jsem narazil na todle tak vám to sem hážu: Released: Today (18.03.2008):CTorrentPSP Information Created/Released: 03/18/2008 File Description The contest entries for the 2008 NEO Spring Contest are still coming in, and this time, PSP homebrew developer danzel has released the CTorrentPSP application- basically a torrent client - for Sony's handheld console. danzel developed CTorrentPSP under M33 3.90-2, using PSPLINK . It's run under 3.XX Kernel. 1.5 isn't supported, but the developer says that if you want to, you can make it work on 1.5 if you use the code. According to danzel, this is how to use the application: * Put .torrent file in torrents/ folder. * Run CTorrentPSP. * Choose the torrent to download. * Choose the Access point to connect to. * Wait for file to download. * Delete the resources/splash.png to get rid of the splash screen. * Quit. Download Code: http://dl.qj.net/dl.php?fid=16318 ENJOY! Sám jsem to ještě ale netestoval, nemám doma WiFi.:( __________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 tahám zkusim to...snad to bude za něco stát... >>no tak mi to vždycky zdechne při connecting state2... tak jestli to bude ještě někdo zkoušet tak kdyžtak poraďte... jinak si myslim že je to celkem neužitečný ale kdo ví kdy se to může hodit:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 tak fungovat by to mohlo a vypada to celkem dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 ja se pripojil vse ale jak tam mam ten torrent a je tam torrent a 0% tak sem to nechal 2 hodiny pustene a ani jedel Kb nebyl stehlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Paráda!!! Moc jsem to potřeboval .. strašně moc díky!! Jinak mě funguje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 tahám zkusim to...snad to bude za něco stát...>>no tak mi to vždycky zdechne při connecting state2... tak jestli to bude ještě někdo zkoušet tak kdyžtak poraďte... jinak si myslim že je to celkem neužitečný ale kdo ví kdy se to může hodit:lol: neuzitecny? LOL ? Kdyz mas 4GB kartu, tak muzes tahovat filmy/hudbu apod.. A nemusis mit zaplej hucici PC, kterej zere 500W a muzes stahovat kdekoliv :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 ja se pripojil vse ale jak tam mam ten torrent a je tam torrent a 0% tak sem to nechal 2 hodiny pustene a ani jedel Kb nebyl stehlej to muze byt tim ze ten torrent nikdo neseeduje (myslim nebo nepeeruje :D (lol to zni)) proste ten torrent nikdo neuploaduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 neuzitecny? LOL ? Kdyz mas 4GB kartu, tak muzes tahovat filmy/hudbu apod.. A nemusis mit zaplej hucici PC, kterej zere 500W a muzes stahovat kdekoliv :PNe, že bych nesouhlasil, částečně máš pravdu, ale podle toho, co si na fóru přečtu,tak většina lidí používá pro internet na PSP jako zdroj Wi-Fi key (klíčenku) a ta musí být v PC, které musí být zaplé (samozřejmě, že ne všichni, ale přijde mi, že hodně lidí:)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 hele, já mám doma router, a když už něco stahuju, tak to má seedu jako kr... hodne ... takze pro me je to uzitecny!;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Může se to hodit, ale já mám doma Access point - Asus WL-500GPremium s podporou USB 2.0 s funkcí download master, tudíž můžu stahovat bez zapnutýho PC - non-stop(BitTorrent klient, FTP a HTTP) tudíž pro mě je torrent na psp k ničemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Ne, že bych nesouhlasil, částečně máš pravdu, ale podle toho, co si na fóru přečtu,tak většina lidí používá pro internet na PSP jako zdroj Wi-Fi key (klíčenku) a ta musí být v PC, které musí být zaplé (samozřejmě, že ne všichni, ale přijde mi, že hodně lidí:)). jiste, to ale neznamena, ze by to nebylo uzitecny, to je pak blbost onech lidi, ze 400-500Kc investujou misto do kvalitniho AP routeru, do hloupe WiFi klicenky, kde musi byt zapnute PC a neni to aktivni prvek site.. Tudiz v budoucnu nevyuzitelne (to o routeru rozhodne neplati..) Navic, me uz psalo desitky lidi na ICQ se kteryma jsem spolecne nastavoval jejich router :) takze s tim, ze si lidi kupujou klicenky, bych taktez nesouhlasil - mozna to tak vypada, protoze se kolem klicenek shromazduji lidi co to neumi nastavit (snad kazdy co si to koupi - takze je to pak videt - ani se jim nedivim .. ten SW k tomu je mizernej..) a navic router ma doma uz hafec lidi z jineho duvodu (WiFi po byte kvuli ntb/PC apod..) kdezto klicenku si vetsinou kupuji novou kvuli PSP, takze sem hned pote pisou a je to videt.. A ty co nepisou, vypadaji jako ze nemaji nic - jenze maji treba router :) doufam, ze se to da pochopit co chci rict :D Ale ano, mas pravdu, ze pro klicenku je to nepouzitelne, to ale neplati o samotnem programu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDR_X1468621755 Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 No neviem ako vam chalani ale mne to na karte spôsobilo celkom sluscne problemy ktore vyrisilo iba opakovane formatovanie...Torren sa nedotahal a na karte som mal 600MB subor ktory sa odmietal zmazat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.