veleba Odesláno Únor 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2006 Urcite neco prehlednou u nejake noveho fw 3.0+, trebas bude dira v mail klientovy:-), je to nova fukcne, kterou otestuji miliony uzivatelu a jeden tam tu diru najde:-) a opet budou uzivatele PSP vytezove:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2006 Urcite neco prehlednou u nejake noveho fw 3.0+, trebas bude dira v mail klientovy:-), je to nova fukcne, kterou otestuji miliony uzivatelu a jeden tam tu diru najde:-) a opet budou uzivatele PSP vytezove:-) jo. diera bude aj v 10.00 ALE fajinta a ostatni good hackeri na hry maju a preto sa nezapodievaju s robenim iso loaderov a downgraderov pre 2.00+ sak to berte logicky ked pre nich neni problem pustit na 2.60 HOMEBREW tak aky problem ma byt v spraveni iso loaderu? oni to spravit vedia ale nespravia to... a to uz je na nich preco to nerobia... ... je to smutne :cry: ale je to tak :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 v tom případě žádnej fanjita neexistuje:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veleba Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 tak hold zbyde na nas abychom se pokusili spojit sily a neco si vytvorili:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuallHead Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 Podle me Fanjitovi SONY nabidla ne zrovna maly peniz na to, aby se podilel na vyhledavani der v jejich novych fw a upozornil je na to. Tim padem potom budou fw 3.0 a vys neprolomitelny a my si budeme muset kupovat hry za tezky penize. Mam jeste 1.5, ale az SONY prijde s mailovym klientem, tak se skutecne poohlidnu asi uz po 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuallHead Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 mimochodem-u PS3 ma byt taky updatovatelny firware, ktery rozsiri funkce konzole, takze piratum sbohem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 mimochodem-u PS3 ma byt taky updatovatelny firware, ktery rozsiri funkce konzole, takze piratum sbohem jj. vyzera to tak ze sony konecne naslo sposob ako bojovat proti piratom... :evil: :evil: :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 nač ten smutek vždy se neco podaří a něco né :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sting Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 Mna nesere ze Sony hlada sposob ako zabranit piratom hrat, ale: Mohli by znizit ceny hier a filmov a mohli by umoznit spustanie homebrew. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 Mna nesere ze Sony hlada sposob ako zabranit piratom hrat, ale: Mohli by znizit ceny hier a filmov a mohli by umoznit spustanie homebrew.jo. mohli by...ale oni ceny neznizia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 äle ty homebrew mě štvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 lidi sakra uklidněte se..o všechno se postarám)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 na druhou stranu ve vetsich statech maji jednou tolik vetsi prijmy takze koupit si nejaky to umd do mesice neni zadny problem=>proc zlevnovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 mě to sere jen hra by měla stát tak 800 a taky mě sere že fanjita to udělal přes gta když chci sputit homebrew tak neš to načte tak chcípám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 no tak z toho nejsem moc veselej, ba co víc, pěkně mě to se-e!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2006 já mám celkem radost :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2006 kdo lže ten krade)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2006 já nelžu jde vydět že nevíš co to je originál cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2006 vím..je to ten nejhloupější důvod pro vyhození peněz)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2006 Já vím co to je originální cesta a jak chutná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2006 aspoň jeden co mi rozumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Únor 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2006 Já vím co to je originální cesta a jak chutná :) taky vím co to je originální cesta :D A lituju ty, co si koupili psp-čko za učelem hekřit. 8) No nic, stejně jim to dlouho asi nevydrží, když sony zase vydá novej fw, to se jen tak hned neprolomí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duesouth Odesláno Únor 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2006 Lidi nevite kdy presne ma vyjit ten firmware 3.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2006 nový fw by měl být do 3 měsíců a podle toho co jsem četl po jeho vydání budou ho chtít všechny novinky i syphon filter :( ale to nevadí provedem upgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2006 Já vím co to je originální cesta a jak chutná :) taky vím co to je originální cesta :D A lituju ty, co si koupili psp-čko za učelem hekřit. 8) No nic, stejně jim to dlouho asi nevydrží, když sony zase vydá novej fw, to se jen tak hned neprolomí. originalni cesta jak ty rikas ma jeden velkej hacek a to kdyz chci psp pouzivat k vic vecem nez hrani poslouchani muziky a prehravani videa ... treba takovej bookr, psp remote, nebo porty starejch dobrejch her si tou tvoji originalni cestou nespustim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.