mucaca Odesláno Únor 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2006 jsem na ten novej fw. docela zvedavej jak to tu tak procitam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 s tim mphloaderem meli pockat az vide 3.0fw, ted uz ta chybka bude urcite zamazla :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2006 :) už se to blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Březen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2006 :) už se to blíží Mas naky novy info??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Březen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2006 a co ma znamenat u tech obr. z fw 3,0 to PS3 _ hard disc 15Gb free space ????? ze by neake propojeni s PS3 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Březen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2006 a co ma znamenat u tech obr. z fw 3,0 to PS3 _ hard disc 15Gb free space ????? ze by neake propojeni s PS3 ?? ...je to fake, podvod, sprym, zert, sranda, veseni buliku na nos, mazani medu kolem huby....prace s photshopem :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Březen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2006 hmmmm .........newim newim :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2006 hmmmm .........newim newim :?: No vzhledem k té aplikaci "Paint" je to jednoznačně podvrh. Dokážeš si představit jak děláš náčrtky joystickem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2006 hmmmm .........newim newim :?: No vzhledem k té aplikaci "Paint" je to jednoznačně podvrh. Dokážeš si představit jak děláš náčrtky joystickem? moc dobre asi ne ten džojstik je dost nevim jak to popsat (divny,chromy,tuhy,postizeny...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2006 nevite kdy uz se ma fw.v. 3 objevit?? Uz to trva nejak dlouho :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2006 hmmmm .........newim newim :?: No vzhledem k té aplikaci "Paint" je to jednoznačně podvrh. Dokážeš si představit jak děláš náčrtky joystickem? moc dobre asi ne ten džojstik je dost nevim jak to popsat (divny,chromy,tuhy,postizeny...) na neaky francouzky tech. strance jsem widel vic fotek.. je to zneakyho francouzkyho "INVEXu" bylo tam widet cele psp.. atd i okoly kde byly lidi a dalsi vimozenosti... tak newim.. ale na official PSP ww se myslim nic nepise... musime se nechat prekwapit... :cry: :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2006 hmmmm .........newim newim :?: No vzhledem k té aplikaci "Paint" je to jednoznačně podvrh. Dokážeš si představit jak děláš náčrtky joystickem? moc dobre asi ne ten džojstik je dost nevim jak to popsat (divny,chromy,tuhy,postizeny...) to je podle mě takovej náznak blížící se periferie která ti to usnadní, jako třeba ňáká podložka a stylus nebo tak podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2006 hmmmm .........newim newim :?: No vzhledem k té aplikaci "Paint" je to jednoznačně podvrh. Dokážeš si představit jak děláš náčrtky joystickem? moc dobre asi ne ten džojstik je dost nevim jak to popsat (divny,chromy,tuhy,postizeny...) to je podle mě takovej náznak blížící se periferie která ti to usnadní, jako třeba ňáká podložka a stylus nebo tak podobně ktera bude stat pres jeden klacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Březen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2006 musime byt optimisti... a doufat, že plnohodnotná VÁLKA neskončí pro nás až tak tragicky, ale že budeme vyhrávat, alespoň částečně, sem tam nějakou tu BITVU... ;-) a musíme taky doufat, že nás nesmete křižník v podobě PS3..tam totiž chyby vychytaj 100%...a nechat se v něm hrabat a ládova čip...ehm..nějak by se mi do toho asi ani nechtělo...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2006 myslite ze v FW3 uz bude ovladac k irda??? Hodil by se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2006 myslite ze v FW3 uz bude ovladac k irda??? Hodil by se... Jo to by se f*ck hodil, ale potom budeme muset čekat na aplikace na fw3 co :?: Třeba ovládání TV by se mi f*ck hodilo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2006 Pro ty co už nedoufali, přečtěte si článek na: http://pspupdates.qj.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2006 Kua lidi,podívejme na sebe,jen fňukáme,neříkejte mi,že na svetě je FW,kterej se nedá obejít!!!!? Vždy se najde skulinka! 8) Tak bud'te taky optimisti! :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Březen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2006 FW 3.0 bude obsahovat flash player, emulaci PSone her, VOIP komunikaci, podpora Eyetoy kamerery, GPS viz http://www.gamespot.com/news/6145973.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2006 Tak to bude fakt bomba, ten novy FW !!! uz aby tu byl a update-uji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2006 Já jenom doufám, že když už Sony plánuje zahájit elektronickou distribuci her, tak že půjdou sehnat i oficiální demíčka her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Březen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2006 Já jenom doufám, že když už Sony plánuje zahájit elektronickou distribuci her, tak že půjdou sehnat i oficiální demíčka her. od zacatku sem si rikal na co je v psp we sloupci GAMES / GAMES ON MEMORY CARD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2006 mno ja mam od zacatku 2.01 takze mne nic jineho nez originalky nezbejvaj ... pokud teda hackeri nepohnou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2006 jinak celkem mne stve ze nejsou stazinelna dema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Březen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2006 mno ja mam od zacatku 2.01 takze mne nic jineho nez originalky nezbejvaj ... pokud teda hackeri nepohnou:) JJ presne tag ale jestli vubec hejbou :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.