LURT2 Odesláno Březen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2006 mno ja mam od zacatku 2.01 takze mne nic jineho nez originalky nezbejvaj ... pokud teda hackeri nepohnou:) JJ presne tag ale jestli vubec hejbou :roll: mam taky 2,01 a tak sem si koupil GTA:LCS a mam tam aspon ty hombrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 neni o nem nejake new info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 neni o nem nejake new info?Bohužel ne :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 neni o nem nejake new info?Bohužel ne :cry: A dlouho nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 lol to jsou odpovedi ze by se z otho clovek po*ral :D kdybych byl mod tak bych ti dal BAN primatore tak udelals dobre zes me nezvolil :D a aj na to seru uz me nebavi lidi prekecavat aby me zvolili :roll: tak na to dlabu a du se pridat ke spamu :? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 lol to jsou odpovedi ze by se z otho clovek po*ral :D kdybych byl mod tak bych ti dal BAN primatore tak udelals dobre zes me nezvolil :D a aj na to seru uz me nebavi lidi prekecavat aby me zvolili :roll: tak na to dlabu a du se pridat ke spamu :? .... Tak tohle sem vubec nepochopil... vsude pises ze kdybys byl Mod tak das tomu a tomu BAN, nechapu jako. A proc bys dal BAM me? To sem taky nepochopil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 ne toz jako ze tu pises kratke odpovedi atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 Sak odpoved je jak odpoved to je jedno jestli je dlouha nebo kratka podle me.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 ne toz jako ze tu pises kratke odpovedi atd.... Aha, takze mam psat dlouho jo? :D Mam jeste vic Spammovat jo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 ne to je jedno neresme to :wink: zkratka kazdy nekdy spammuje a tu hodnost si podle me zaslouzis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 ne to je jedno neresme to :wink: zkratka kazdy nekdy spammuje a tu hodnost si podle me zaslouzis :D Jak myslis no. Az na to ze hodnost Spammer zde nema se spammem jako takovym nic spolecneho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 lidi pecte na ten spam...jak to tu bude vypadat az tady bude kazdej spamovat...vam to povim bude tu pekelnej bordel! :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 KDE TO ZIJE, TAM JE PRIMATOR!!!!! :P :P :D :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 KDE TO ZIJE, TAM JE PRIMATOR!!!!! :P :P :D :) :) Jojojo, mas u me maly bezvyznamny plusko :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 KDE TO ZIJE, TAM JE PRIMATOR!!!!! :P :P :D :) :) lol nemohl jsem si pomoc (vím je to asi spam ale je to celkem dlouhá odpověd ne)?No tak já ji ještě prodloužím pozdravuju všechny PSP pařany.Furt je to krátký aha.Tak ještě napíšu že NDS pařani jsou**** aby se neřeklo.No už mě nenapadá nic napsat.Jenom to že jsem celkem ospalej a že už jdu asi spát.No ale ted mě jen napadlo že si ještě půstím SYSTEM OF A DOWN Toxicity...No a třeba song Derr Dance.Tak si myslím že už je to dost dlouhý a nikdo by na mě neměl mít kecy že spamuju.Ok spokojení nebo ne!! :evil: No tak definiticně končím čus, astala vista everybody!!!END. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Květen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2006 SYSTEM OF A DOWN, fuuuuuj ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2006 SYSTEM OF A DOWN, fuuuuuj ! :) Co prosííím co si vo sobě myslíš ty jeden bezvýznamnej organisme!!! :evil: :evil: :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Květen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2006 :) skratka nemam rad ich hudbu, neber to zas tak osobne :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2006 SYSTEM OF A DOWN, fuuuuuj ! :) Co prosííím co si vo sobě myslíš ty jeden bezvýznamnej organisme!!! :evil: :evil: :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :? :) Ja je taky nemusim, tahle hudba mi vubec nic nerika, DMX navzdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2006 kua vratme se k tematu ne? :D (PS. HIPEC FOREVER!!!!) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2006 KDE TO ZIJE, TAM JE PRIMATOR!!!!! :P :P :D :) :) lol nemohl jsem si pomoc (vím je to asi spam ale je to celkem dlouhá odpověd ne)?No tak já ji ještě prodloužím pozdravuju všechny PSP pařany.Furt je to krátký aha.Tak ještě napíšu že NDS pařani jsou**** aby se neřeklo.No už mě nenapadá nic napsat.Jenom to že jsem celkem ospalej a že už jdu asi spát.No ale ted mě jen napadlo že si ještě půstím SYSTEM OF A DOWN Toxicity...No a třeba song Derr Dance.Tak si myslím že už je to dost dlouhý a nikdo by na mě neměl mít kecy že spamuju.Ok spokojení nebo ne!! :evil: No tak definiticně končím čus, astala vista everybody!!!END. :D Hlavne ze ty mas cez 1100 prispevkov ne?Ty mas tiez vela spamov takze to nam zatial nevadilo ok?Jednoducho som tou vetou chcel povedat ze kde vsade je PRIMATOR tak tam je pokec alebo hadka ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Květen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2006 Už toho nechte, topic je o fw. 3.00 a ne o tom kdo spamuje!TO SI ŘEŠTE NA PŘIPOMÍNKÁCH K FORU!Btw. ste me nas*ali, sem si uz myslel ze je neco novyho k fw. 3.00! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2006 Taky tu furt chodím načumovat kvůli 3.0 a ono pořád nic.Jen že to bude skvělé nebo hrozné,brzy nebo nikdy,ale nikde žádná konkrétní informace od lidí co vědí,kde takové věci hledat.Kdybych byl jedním z nich,tak už tady debatujem o jiných věcech. :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 Hip-hop fuuuuuj ! :lol: ale nie, uz som ticho... o 3.0 ziadne nove info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 Drz hubu satharothe ja ti taky nekecam do zivota PS. neopakuj po ostatnich a hlavne nesnasim kdyz tady pise nekdo ze neni zadne nove info :x tak radsi nepiste nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.