Satharoth Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 Drz hubu satharothe ja ti taky nekecam do zivota PS. neopakuj po ostatnich a hlavne nesnasim kdyz tady pise nekdo ze neni zadne nove info :x tak radsi nepiste nic coze Ty zasran jeden ???????? TY mne budes vraviet, co mam vraviet ja ? Blbecek, akoze co ja opakujem po ostatnych ? Vies co neznasam ja ? Ked sa niekto hra na nieco, na co ani z daleka nema a poucuje cloveka, ktory sa moze akurat pousmiat nad "vzdelanostou" tohto jedinca...co Ty vies o mne ? Vies v akej oblasti pracujem a na akej pozicii ? Tak drz papulu a viac ma prosim nepoucuj...dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 Drz hubu satharothe ja ti taky nekecam do zivota PS. neopakuj po ostatnich a hlavne nesnasim kdyz tady pise nekdo ze neni zadne nove info :x tak radsi nepiste nic coze Ty zasran jeden ???????? TY mne budes vraviet, co mam vraviet ja ? Blbecek, akoze co ja opakujem po ostatnych ? Vies co neznasam ja ? Ked sa niekto hra na nieco, na co ani z daleka nema a poucuje cloveka, ktory sa moze akurat pousmiat nad "vzdelanostou" tohto jedinca...co Ty vies o mne ? Vies v akej oblasti pracujem a na akej pozicii ? Tak drz papulu a viac ma prosim nepoucuj...dakujem To sis vymyslel sam nebo ti museli poradit v Bohnicich...? Protoze takovouhle blbost sem uz dlouho necet, kdyby trapnost nadnasela tak uz letim do jiny dimenze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 jako hadku jsem tu vyvolat nechtel ale fakt me jebe ze nevis o cem kecas a kritizujes to tak priste se zdrz poznamky a nedelej nejake filosoficke kecy ty ja tady na foru nemusim PS. kritizuju snad to co ty poslouchas? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 jako hadku jsem tu vyvolat nechtel ale fakt me jebe ze nevis o cem kecas a kritizujes to tak priste se zdrz poznamky a nedelej nejake filosoficke kecy ty ja tady na foru nemusim PS. kritizuju snad to co ty poslouchas? :roll: To bylo na toho druhyho..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 jo to bylo na Satharotha :? sorry pokud jsi to pochopil ze to bylo na tebe :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 Uz vysel new FW - 2.71, nevite nekdo v cem je lepsi nez 2.70, proste cp obsahuje? Edit// tak FW 2.71 oficialne umoznuje hrani Demo her, daji se stahnout z WWW Browseru a ukladat na MS 2Malcolm: jj v poho :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 ty jo mazeeeec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 deti deti... mozno som to prehnal s urazkami, lebo takto nezvyknem reagovat...ale ak mi 15 rocny chlapec napise nieco v zmysle "opakujes veci po inych ludoch a robis sa, ze si mudry" To co ma byt ? A jebe ma, ze mozno moj prispevok vyznel, ze "ja som niekto, Vy ste nuly", ale to bola len reakcia na Teba Malcom...ale naco to tu vysvetlujem ? Dali ste mi deti, normalne ste ma Vy dvaja znicili... PS: ja Vam kaslem co pocuvate, neber vsetko tak hrozne vazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 deti deti...mozno som to prehnal s urazkami, lebo takto nezvyknem reagovat...ale ak mi 15 rocny chlapec napise nieco v zmysle "opakujes veci po inych ludoch a robis sa, ze si mudry" To co ma byt ? A jebe ma, ze mozno moj prispevok vyznel, ze "ja som niekto, Vy ste nuly", ale to bola len reakcia na Teba Malcom...ale naco to tu vysvetlujem ? Dali ste mi deti, normalne ste ma Vy dvaja znicili... PS: ja Vam kaslem co pocuvate, neber vsetko tak hrozne vazne ''Ano Pane, jiste Pane'' ''Nam je teprve 15-16 tak sme jenom deticky, zato vy Pane, vy ste uz dospely....'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 deti deti...mozno som to prehnal s urazkami, lebo takto nezvyknem reagovat...ale ak mi 15 rocny chlapec napise nieco v zmysle "opakujes veci po inych ludoch a robis sa, ze si mudry" To co ma byt ? A jebe ma, ze mozno moj prispevok vyznel, ze "ja som niekto, Vy ste nuly", ale to bola len reakcia na Teba Malcom...ale naco to tu vysvetlujem ? Dali ste mi deti, normalne ste ma Vy dvaja znicili... PS: ja Vam kaslem co pocuvate, neber vsetko tak hrozne vazne ''Ano Pane, jiste Pane'' ''Nam je teprve 15-16 tak sme jenom deticky, zato vy Pane, vy ste uz dospely....'' ano my jsme bezvyznamne male deticky co se teprv naucili mluvit a prezivat ve svete :D kua di s tim nekam zkratka sparils tak zkratka nekam zalez a styd se! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 PS. nevite z kama dou stahovat ty dema? je tam napsane ze z Webu ale z ktere adresy?? THX :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 PS. nevite z kama dou stahovat ty dema? je tam napsane ze z Webu ale z ktere adresy?? THX :wink: Asi jeste zadny nejsou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 deti deti...mozno som to prehnal s urazkami, lebo takto nezvyknem reagovat...ale ak mi 15 rocny chlapec napise nieco v zmysle "opakujes veci po inych ludoch a robis sa, ze si mudry" To co ma byt ? A jebe ma, ze mozno moj prispevok vyznel, ze "ja som niekto, Vy ste nuly", ale to bola len reakcia na Teba Malcom...ale naco to tu vysvetlujem ? Dali ste mi deti, normalne ste ma Vy dvaja znicili... PS: ja Vam kaslem co pocuvate, neber vsetko tak hrozne vazne ''Ano Pane, jiste Pane'' ''Nam je teprve 15-16 tak sme jenom deticky, zato vy Pane, vy ste uz dospely....'' ano my jsme bezvyznamne male deticky co se teprv naucili mluvit a prezivat ve svete :D kua di s tim nekam zkratka sparils tak zkratka nekam zalez a styd se! :roll: To taky bylo na nej? :lol: Jinak ty dema asi jeste zadny nejsou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 deti deti...mozno som to prehnal s urazkami, lebo takto nezvyknem reagovat...ale ak mi 15 rocny chlapec napise nieco v zmysle "opakujes veci po inych ludoch a robis sa, ze si mudry" To co ma byt ? A jebe ma, ze mozno moj prispevok vyznel, ze "ja som niekto, Vy ste nuly", ale to bola len reakcia na Teba Malcom...ale naco to tu vysvetlujem ? Dali ste mi deti, normalne ste ma Vy dvaja znicili... PS: ja Vam kaslem co pocuvate, neber vsetko tak hrozne vazne ''Ano Pane, jiste Pane'' ''Nam je teprve 15-16 tak sme jenom deticky, zato vy Pane, vy ste uz dospely....'' ano my jsme bezvyznamne male deticky co se teprv naucili mluvit a prezivat ve svete :D kua di s tim nekam zkratka sparils tak zkratka nekam zalez a styd se! :roll: ok, tak ja zalezu...ste este hlupejsie deti nez som myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 Tak proc ten FW vydavalo tak brzo kdyz tam jsou akorat pridelavka dema ktere nejsou? :roll: PS.newim Satharothe proc pokracujes v teto diskuzi kdyz uz ji povazuju za uzavrenou a taky jsem si myslel ze moudrejsi ktery jsi ty jak naznacujes ustoupi tak se nad sebou zamysli kdo je moudrejsi :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 :lol: taky nechapu proc vydali 2.70 kdyz je jen jedno demo :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 Ty voe Satharothe ty mi prijdes jako by ti bylo 10, nedavno sis tady procital forum a vsude si videl vsempzny hadky napr. mezi mnou a PSPgamerama (will, Gemi) a hned se chces zapojit taky abys nebyl pozadu.... nema to smysl kamo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 celkem pekne receno jo jinak se jeste pro jistotu jednou zeptam pojedou US hry na EU psp? protoze si budu kupovat Syphona a jinak jeste jaky je rozdil mezi US a EU verzi? tam jsou nejake doplnky? moc dik za odpoved radsi se poradim a nevite jeste jaxe jmenuje topic kde se to resilo? bych se tam podival :) dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 Ty voe Satharothe ty mi prijdes jako by ti bylo 10, nedavno sis tady procital forum a vsude si videl vsempzny hadky napr. mezi mnou a PSPgamerama (will, Gemi) a hned se chces zapojit taky abys nebyl pozadu.... nema to smysl kamo a Ty si akoze pripadas, ze z tych hadok si vysiel ako vitaz alebo co ? Tie hadky boli trapne a aj v tomto pripade su Tvoje reakcie trapne...nie ja som zacal tuto hlupu debatu... Malcom, mudrejsi ustupi ? Uuuu, odkial na tie mudrosti chodis ? Ty si mi prvy napisal totalnu blbost a na to sa nereagovat jednoducho neda. Mozno vam vcera k sviatku den deti rodicia nic nekupili a na mne si vybijate zlost. Bude dobre deturence...papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 Btw. něco málo o Fw. 2.71 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3144 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 Kua ukonci uz tuhle debilni diskuzi ty koksu a jinak a tohle me fakt sere tuhle hadku nevyvoval Primator ani ja!!!!! podivej se na predchozi prispevky a tam zjistis jaky tupec jsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 sak prave, ja som to nemyslel vazne s tou hudbou...Ty si ma zacal urazat, ja som reagoval a Primator sa pridal. Ok, dost bolo. btw. v nedelu cestujem sluzobne do Prahy, tak mi mozes tie silacke reci povedat do xichtu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 sak prave, ja som to nemyslel vazne s tou hudbou...Ty si ma zacal urazat, ja som reagoval a Primator sa pridal. Ok, dost bolo. btw. v nedelu cestujem sluzobne do Prahy, tak mi mozes tie silacke reci povedat do xichtu :wink: Co nejdal od tebe..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 dost s tema hadkama uz to stacilo pokud to nemyslel vazne :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 jejda iso nekdo da urcite do roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.