Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zase vypalování :o)


menace

Otázka

čau, vím, že je to pořád dokola, ale xbox jsem si koupil před 2 dny. :bash: Vyřešil jsem už pár komplikací (díky i tomuhle foru),ale pořád přemýšlím, jak na vypalování her. Už jsem toho dost přečetl, ale pořád mám pár otázek.

1. Někde jsem četl, že se dá udělat bootovací dvd, které umožní připojování na xbox za pomocí klienta FTP.

2. Jak má být vypálené DVD s hrou? Jednou stačí jako iso, podruhé se dočtu že xiso a pak zase dvd. A já jsem z toho :wohow:

3. Musí být xbox nějak upravený pro kroky viz nahoře? Nebo stačí jenom to bootovací dvd, router, křížový kabl atd?

Díky za odpověď a hurá na velikonoce :thanks::coolgun:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Gratuluji k Xku :-)

1. Nic takoveho jsem o tom neslysel, na HDD u xka si sam nic nenahrajes slouzi pouze na Market Place (dema,arkady,videa,atd..., save her). Jedina moznost je vyndat HDD a pomoci redukce a programu Xplorer si tam nahrat co je potreba, ale je to zbytecne slozite. Jinak hudbu na HDD nahrajes jen z AudioCD s tim ze xbox si ji sam ripne do WMA a ulozi na hdd.

2. Pokud mas doma stazeny nejake hry, tak po rozbaleni doporucuji zkontrolovat v programu XDVDMulleter pokud jsou region free nebo Europe potom zda maji stealth atd... Jinak to ani nepal, skoda media. A pro paleni pouzivam jen CloneCD a zatim zadny problem jsem nenasel palim na Verbatim DVD+R DL rychlosti 2,4 a bez problemu, vse funguje jak ma. Postup je tu na foru a je to jednoduchy, trikrat kliknes a uz to pali :)

3. Pro hrani neoriginalu potrebujes mit upravenej FW v mechanice xboxu (Flash) na foru je o tom hromada debat, osobne to mam a neni problem, vlozis jen zalohovanou hru a jede to (pouzivej hry se stealthem, jinak muzes dostat Banana na Live), pro spojeni s PC ti staci obyc router a bud kros a nebo primej kabel, to uz je potom jedno. Pokud na routeru jedes jako DHCP tak neni co resit, pokud ne tak si musis nastavit sit v xboxu.

:-) Veselou pomlazkuuuu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu