a.jaros Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 AT si stahnu jakejkoliv patapon nejde mi spustim normal to dam do iso potom spustim vsechno v pohode ale jakmile tam skoci loading uz se nic nestane mohl bych to nechat treba den a porat by to tam bylo nevite nekdo cim to muze byt?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 nastav UMD Mode na Sony NP9660..už se to tady řešilo snad stokrát...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 a já proč mi furt nejede patapon... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAJkLSON Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Na fw 3.40 OE-A v recovery menu nic takovyho neni... musim tedy updatnout na novejsi fw? Jaky doporucujete a je nekde letmy navod pomoci nejakeho easy instaleru? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 v 3,40 oe-a ani nic takoveho byt nemuze...updatni na nejnovejsi custom..ono to je skoro jedno jakej tam das, hlavne nejakej novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 updatni si treba na oficial, a patapona si kup .. nebo si updatni na nejnovejsi firmwave, a furt se neptejte, proc vam to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
a.jaros
AT si stahnu jakejkoliv patapon nejde mi spustim normal to dam do iso potom spustim vsechno v pohode ale jakmile tam skoci loading uz se nic nestane mohl bych to nechat treba den a porat by to tam bylo nevite nekdo cim to muze byt?diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts