benassy2 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Chtel bych se zeptat jestli na skype muzu pouzivat mikrofon od kamery nebo musim koupit mikrofon??Dekuji:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Mikrofon kamery je funkční, odzkoušeno na Go!Messengeru, pochybuju že by to u Skype bylo jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 novot Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Jo funguje to i ve skypu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Lidi mam tez jedem problem s kamerou a prosim vas o radu. Kdyz chci natacet video tak mi to pise at zmacknu SELECT ale kdyz ho zmacknu tak nenajede do rezimu videa ale naskoci mi XMB menu.Nevite nekdo jak to mam prepnout abych mohl natacet? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Chtel bych se zeptat jestli na skype muzu pouzivat mikrofon od kamery nebo musim koupit mikrofon??Dekuji:wohow: mikrofon od kamerky mužeš použít i na skypu, akorat mě štvě že skype pro PSP neumožňuje videohovory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 A nevis co delat stim videem? Uz sem na to prisel ,to sem ale kokot jak to bylo jednoduchy zmacknout ten trojuhelnik :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 A nevis co delat stim videem?Uz sem na to prisel ,to sem ale kokot jak to bylo jednoduchy zmacknout ten trojuhelnik :) jestli mas custom tak na select je nastaveny nejaky to menu myslim ze musis zmacknout trojuhelnik a je to to sami jako select jestli mas custom tak ti select nepujde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xploded Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Vyplatí se ta kamera na PSP?Chci si jí pořídit.Ale nechci zbitečně vyhazovat prachy za blbosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Vyplatí se ta kamera na PSP?Chci si jí pořídit.Ale nechci zbitečně vyhazovat prachy za blbosti. záleží jestli ji někdy použiješ!! video to má paradní fotky nejsou žádná sláva (sere mě ten zvuk při vyfoccení a docela dlouhá reakce něž to zaostří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
benassy2
Chtel bych se zeptat jestli na skype muzu pouzivat mikrofon od kamery nebo musim koupit mikrofon??Dekuji:wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts