Darius15 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 mas urcite auta odvest na jedno misto je u tech doku v prvnim meste jak tam je ta velka lod a je to hned vedle paint and spray a kdyz jich odvezech vsech 32tak neplatis uz za spreyovani aut a taky za kazdy to auto dostanes nejaky penize staci na to kliknout ono se to zvetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 jo diky za mapku EDIT:ja hledal asi 5 min a uz mam 2 auta a vodni skutr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 nemas zac to byla malickost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 vis jak das start a pak mapu a pak podrzis krizek a das si tam ty balonky a by se zobrazili tak me se zobrazi na mape v menu jen 2 nebo 3 je to tak dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 tak to nevim ja tam vydim vsechny i ty co jsem sestrelil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 tak to nevim ja tam vydim vsechny i ty co jsem sestrelilja tam mam proste jen 2 balonky a dys sem tam jel tak tam nebyly mozna se mi tam zobrazujou jen ty co sem sestrelil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 tak to je celkem mozny protoze ja jich sestrelil 37 ale nevim jestli jich tam tolik je hotovo vyhral jsem to a mam 39.0% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 hotovo vyhral jsem to a mam 39.0%jj to je good ja nemuzu udelat tu misi jak prepravuji tu plechovou krabici z doku na ten nakladat a pak jak musim ochranit to auto me vzdy to auto znici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 myslis s tim magnetem a tou helikopterou tak to je nejlepsi na rovny ceste to auto nadjet a pockat na nej a pak jen klesnout na nej ono se to chyti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 myslis s tim magnetem a tou helikopterou tak to je nejlepsi na rovny ceste to auto nadjet a pockat na nej a pak jen klesnout na nej ono se to chytijj to myslim...ja dycky se pokousel zabit ty na tech motorkach diky za raduEDIT:tak uz sem to udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 tet nevim co delat u mise ze sem v takovim baraku a hraju za takoooovyho robota a jsou tam na mape zeleny ctverecky a dys k tomu pridu tak to sou naky popelniky a mam na to asi 2 min cau a mam nak 30% hry pls porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 tet nevim co delat u mise ze sem v takovim baraku a hraju za takoooovyho robota a jsou tam na mape zeleny ctverecky a dys k tomu pridu tak to sou naky popelniky a mam na to asi 2 min cau a mam nak 30% hry pls porad to je celkem good mise proste se dostanes do robota a pak musis plnit prikazy typu zamet vycisti zachod nebo zapal doutnik funkce se prepinaji R a kdyz zrovna po tobe nic nechce tak zapni radar je to v tech funkci a jdi do co nejniziho patra tam objevis save prijd k nemu a zadej kod spravna kombinace je :!:8423:!:trezor se otevre a pak vem zapalovac a podpal prachy pak si vychutnej armanduv hnev a mision passed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 to je celkem good mise proste se dostanes do robota a pak musis plnit prikazy typu zamet vycisti zachod nebo zapal doutnik funkce se prepinaji R a kdyz zrovna po tobe nic nechce tak zapni radar je to v tech funkci a jdi do co nejniziho patra tam objevis save prijd k nemu a zadej kod spravna kombinace je :!:8423:!:trezor se otevre a pak vem zapalovac a podpal prachy pak si vychutnej armanduv hnev a mision passedjo diky za radu davam naky ty pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 jo diky za radu davam naky ty pts dekuji nejak moc mi to vzrostlo na 1500points diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 dekuji nejak moc mi to vzrostlo na 1500points diky jetli to to vadi tak mi je posli nazpatek:roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 jetli to to vadi tak mi je posli nazpatek:roll::roll::roll: to nevadi ale ze za navod na jednu misi tolik to ses stedrej:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Potřebuju poradit.. Asi sem jedinej, kdo s tímhle má problémy, ale kam se mají doručovat ty auta. Nějaký to civil asset impound EDIT: Tak sem si všiml, že to tu je v topicu. Sorry za zbytečnej dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Potřebuju poradit.. Asi sem jedinej, kdo s tímhle má problémy, ale kam se mají doručovat ty auta. Nějaký to civil asset impoundEDIT: Tak sem si všiml, že to tu je v topicu. Sorry za zbytečnej dotaz tady to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 dobra prace gaga tez sem nevedel kam mam dostat ty auta ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 dobra prace gaga tez sem nevedel kam mam dostat ty auta ^^ to je ma prace gaga to jen znovu dal do topicu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 aha tak sry dariusi , veskery dik patri samozrejme tobe .] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.