enginehead Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 ja nemám dp ale mám v prostředku takoví smítko který mě štve... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 prosím!!!jak se zbavit stuck pixelu????poradte prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 nikdy sem to nezkousel ale snad to bude fakat :) http://files.pspupdates.qj.net/cgi-bin/cfiles.cgi?0,0,0,0,21,1504 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 já to zkusim ale každopádně díííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 ani jeden DP ani jeden SP mám SLIMa... a kdyby semn ho měl tak ho prodám nebo ho FULLbricknu a reklamuju...nesnesl bych to tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 prosím jak funguje ten Single Pixel Fixer kam to dat co udelat?poradte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Já nemam na svým slimákovi žádnej mrtvej bod a jsem rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 já mam dva stuck pixely, ale vubec mi to nevadí de to videt jenom, když je černej obraz a to neni za tak často :* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Nemám ani jeden stuck ani death, ale bratránek má 1 dead .. oba máme Slimáky .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 prosím jak se zbavit stuck pixelu pomocí tohodle? http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=5257 (3) poradte prosíííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 ja mam PSP Slim a na nem sem mel asi 30 DP . Dal sem to do opravy a ve ctvrtek to du vyzvednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 prosím jak se zbavit stuck pixelu pomocí tohodle? http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=5257 (3) poradte prosíííím no ty dve slozky dat do game150 .... ale potrebujes 1.5 kernel pro fat a nebo timemachine pro slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 a nešo by to třeba přes eLoader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Ja mam fat 2 nebo nejak tak SP (ruzne se to pohybuje) A jsou bílí. Občas se stane, že neni žádný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Mam slima a ani jeden DP a SP nemam ... Asi dobrej kousek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Nastesti nemam zadny bo me by to fak sralo ale kamos jich mel peknou kupu myslim ze 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 prosím jak funguje ten Single Pixel Fixer kam to dat co udelat?poradte prosím no stahnes si prece nejaky video s blikajici obazovkou to das normalne do video ale stejne to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Duben 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 jn nefunguje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
globius Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 To já měl Death Displej (PRÁSK) koleno mí ženský to neudrží :-) ale koupil a vyměnil nový.Teď už ho mám 3 roky a je pořád krásný tak že 0 DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 to jestli ten program funguje si nejsem moc jistej...spravuje to jenom stuck pixely (zasekly na jedne bave) pokud je to opravdu death pixel,tak s tim nic neudelas.spis by me zajimalo jestli ma nekdo death/stuck pixely na slimu...ja si totiz zatim vubec zadnyho na svym nevsiml,tak by me zajimalo jestli si v sony ted daji na tech displayich vic zalezet,nebo mam jenom stesti na kus Kámoš si koupil slima a hned tam mel zelenou tečku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Já nemam žádny deathpixel.. ale udolni strany displeje mam trosku vetsi mezirku mezi pixely a tamtudy prosvita podsvětlení displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Já mám dva DP, oba jsou bílý a když se na ně člověk speciálně nesoustředí tak je nevnímá, zvláště když je okolí jiné než černé tak jsou skoro neviditelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Nemam death pixely, klepu do stolu, ale kdyz je PSP zaply a je uplne cerna obrazovka, tak je na jednom miste pod uplne nemoznym uhlem videt lehce bilej bod, takze zadna hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Ja nemam zadnej Death Pixel ani Stuck Pixel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecko1468621637 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Taky nemam zadnej DP(slim) a tak to snad zustane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.