MichalCZE Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Mrkněte na to, co jsem našel: http://cgi.ebay.co.uk/PS3-DEMO-DISC-WITH-25-PLAYABLE-GAMES-ON-1-BLU-RAY-DISC_W0QQitemZ300209392302QQihZ020QQcategoryZ117562QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem nebo tady http://video-games.search.ebay.co.uk/?fcid=56&fpos=&alist=a14%2Ca15964%2Ca15965%2Ca10244%2Ca3801&pf_query=PLAYSTATION+3+BLU-RAY+DEMO&catref=C6&sofocus=bs&gbr=1&a10244=-24&fsop=34&fsoo=1&from=R2&sbrftog=1&saobfmts=insif&dfsp=32&saslc=3&sabfmts=1&ga10244=10425&pfmode=1&reqtype=2&gcs=1135&ftrv=1&a15964=-24&pfid=1632&ftrt=1&fcl=3&sargn=-1&satitle=PLAYSTATION+3+BLU-RAY+DEMO&sacat=117562&a14=-24&sadis=200&save=Save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 to určitě nebude orig. SONY, někdo natahal dema, a pak je hodil na BR...závidim mu BD vypalovačku:D EDIT: koukám, že na druhém linku je tohovíc,a že má i orig. potisk....takže beru z5, je to originální, ale je to zbytečné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Březen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 je to original od Sony, b Britanii totiz zacal vychazet PS3 magazin s Demo diskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 no nwim jestli je to fake, treba to vyslo v GBR spolecne s PS magazinem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Březen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 tak sem si koupil ten demodisk kde je 25 dem, jakmile to prijde, tak napisu jestli je to paleny, nebo primo od sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Pripada mi to trosku zbytecne,kdyz jdou ty dema stahnout z netu zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 tak sem si koupil ten demodisk kde je 25 dem, jakmile to prijde, tak napisu jestli je to paleny, nebo primo od sony. Je to origo.. Davaji to k britskymu OPS zocel: ti co mají 20gb hdd tam ani 25 dem nedostanou :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 ja ten demodisk mam a dostane ho kazdej kdo si v UK koupi ofic. playstation magazin :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 neni tak trochu ''zbytecnost''? jsem si jist, ze lide, kteri zde pisi maji internet, a tak neni problem zridit si router/switch a dema si zadarmo stahovat z PS STORE. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Březen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 neni tak trochu ''zbytecnost''? jsem si jist, ze lide, kteri zde pisi maji internet, a tak neni problem zridit si router/switch a dema si zadarmo stahovat z PS STORE. :) mozna to je zbytecnost, ale kdyz mas internet s rychlosti 512 Kb, tak se pomalu stahovat neda, krom toho kdyz dema maji vetsinou 1 giga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 neni tak trochu ''zbytecnost''? jsem si jist, ze lide, kteri zde pisi maji internet, a tak neni problem zridit si router/switch a dema si zadarmo stahovat z PS STORE. :) Mrkni se na můj předchozí příspěvek v tomhle topicu :dozey: .. Prostě pro majitele 20gb verze PS3jky to není zbytečnost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Mrkni se na můj předchozí příspěvek v tomhle topicu :dozey: .. Prostě pro majitele 20gb verze PS3jky to není zbytečnost.. Rozhodne je to vetsi zbytecnost nez treba dvd u PS2.takze,ti co maji 20gb muzou si kupovat demodisk nebo vymenit hard-coz je myslim lepsi volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 a v cesky republice exituje nejakej PS3 magazin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 bohužel ne....:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 MichalCZE: mozna ano, ja mam 5mb/s takze je to vec nazoru.. pravda GameEeS: V české republice se prodává ps3 20gb? odkdy? heksa: zatim ne, existoval NEXT LEVEL, ale ten byl i na jine konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 MichalCZE: mozna ano, ja mam 5mb/s takze je to vec nazoru.. pravdaGameEeS: V české republice se prodává ps3 20gb? odkdy? heksa: zatim ne, existoval NEXT LEVEL, ale ten byl i na jine konzole. gamees mluvil obecne, ne jen o cr a ze mas 5mb net je sice pekny, ale kazdej mit takovy pripojeni nemusi a prave pro ne je podobnej demodisk (ja si dema taky stahuju z netu ale na zkousku jsem si ten demodisk i s casopisem koupil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Pro někoho ten demo disk je zbytečnej ale pro někoho ne. Neznamená že když ty máš net 5mb/s že ho musí mít někdo tak rychlej. Třeba lidi z vesnice se tak vysoko nedostanou jelikož na vesnicích je většinou ADSL a to moc rychlosti nevydá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Pro někoho ten demo disk je zbytečnej ale pro někoho ne. Neznamená že když ty máš net 5mb/s že ho musí mít někdo tak rychlej. Třeba lidi z vesnice se tak vysoko nedostanou jelikož na vesnicích je většinou ADSL a to moc rychlosti nevydá! Jako clovek,ktery bydli na vesnici a ma wifi,to znamena nechat cely den zaplou ps3.Ale co se da delat.:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 takže v pátek ty demoverze přišly,funguje to bez problému zde přikládám co všechno bylo na blu-ray disku za dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 takže v pátek ty demoverze přišly,funguje to bez problémuzde přikládám co všechno bylo na blu-ray disku za dema Kolik tě to stálo? I s poštovnym.. THX Ja bych do toho určitě šel, pokud to bude levny.. Moje CDMA od O2 ktery jede 50 kb/s :) no nevi nevim jak bych to sosal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 anger mam taky cdma od o2 taky to taha pomalu ale mam uz 24 dem stahnutych ale chci taky demo disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 tenhle disk mne vysel i s postovnym na 170,- ale jestli se mi podari od jednoho typka sehnat vsech 5 disku, tak tenhle budu prodavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.