Doom.army Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 cau nemuzu se dostat dal u tech dvou ,,taliru" na tech retezech nevim jestli nemam stoho jednoho skocit na ten druhej protoze tomi vubec nejde nebo neco jinyho udelat jeto kousek potom jak sem mel stou rukou rozbit tu malou skalu aby mi vijela ta paka na otoceni aby mi prijel ten retez po kterym tam dojdu dik za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 a skoušíš duble skok? skočit pak 0,5 sekundy pauzu a ještě jednou?..hod screen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 cau nemuzu se dostat dal u tech dvou ,,taliru" na tech retezech nevim jestli nemam stoho jednoho skocit na ten druhej protoze tomi vubec nejde nebo neco jinyho udelat jeto kousek potom jak sem mel stou rukou rozbit tu malou skalu aby mi vijela ta paka na otoceni aby mi prijel ten retez po kterym tam dojdu dik za rady to je v těch jakoby jeskyních že jo no tak jak vyskočíš a už budeš padat dolů tak musíš zmáčknout ještě jednou X a vyskočíš tam jeden topic už tady příště se ptej tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doom.army Odesláno Březen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 tak dik ja si toho topicu nevsim jo uz sem to skousel a on se toho nikdy nechce chytit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 zkoušej to ono se to časem povede, pač jinak se dal nedostaneš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doom.army Odesláno Březen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 jo dobry dik vsem uz sem to dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 omg další co topic "zásek GoW"..... příště to dej sem http://console-forum.net/showthread.php?t=6599 locked Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts