drstyx3 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Zdravim,chtěl bych se zeptat,jaký je dobrý rpg na PSP,který dlouho vydrží,pokud možno dobrá grafika a tak.. Prostě RPG,který vás zabavilo.. Prohledal jsem názvy topiců od 1. do 10. stránky a nic o rpg tam nebylo a ve hledání mi to taky nenašlo(což je blbost že by nikdo tady nikdy nenapsal rpg,ale je to tak :D ) PS: vynechte FF :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Monster Hunter Freedom 2 ;)...tam se dá nahrát klidně 500h a nedohraješ to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Johanka z Arku...nej :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiBronx Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 no skus lost regnum,nebo dungeon siedge trone of agony no a samozrejme nenech ujit got of war, nej hra no a ten monster hunter freedom sem jeste ne hral ale asi si to stahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Dungeon Siege, Untold legends je hodne chytlavy a zabavny RPG. Monster hunter freedom je na mne celkem slozitej. Jsem moc linej ja vim :) Mno a God of War, neni sice cistokevny rpg ale rozhodne je to skvela fantasy zabava s prvky vyvoje postavy. Urcite si vyberes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 dungeon siege :throne of agony , Untold Legends I,II , MonsterHunter (ale jak tady nekdo rika...je to vcelku dost hra o skillu atd..ale je to pecka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drstyx3 Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 dik moc,to dungeon siege me docela chytlo,takze az dosahnu 60. levelu tak prejdu na monster hunter freedom,ktery jsem zkusil na chvilku a vubec sem se do toho nedostal,ale pokusim se , protoze to vypadalo velice zajimave :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Monster Hunter Freedom 2 ;)...tam se dá nahrát klidně 500h a nedohraješ to :) vsadime se? myslim ze mam jeste 300h a dohral bych to... ale vyslo MHP2G takze nic.. .:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.