Luk3z^ Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 no já to semtam hraju...teď se naučim a tak od 8 by to šlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 co tak zítra tj. 19.10 na večer?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L4DIK Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Čus, dal bych nějakou velkou COD4 pařbu jen s Čechama. Jen abych si to ujasnil. Pustim hru, vlezu do multiplayer a tam dam Party Invite a postupně pozvu hráče, který chci? Přijde mi to takový hrozně krkolomý... na pc je to pohodička :-/ vybereš server a připojíš se prostě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedrochuarez Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Já zatím hodně mastim Mercenary team deatmatch v CoD4 na Ps3. Bohužel nemám headset, každopádně až bude k mání ten oficiální od sony, tak do něj pudu. Pokud máte někdo link jak vypadá a co asi tak bude stát tak pošlete. Jinak invitejšnu mi můžete poslat kdykoliv - pařim skoro každej den po 20:30 (nick: Pedrochuarez nebo Pedrojuarez teď nevim, každopádněk clan tag mám Czek, takže mě poznáte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 V HC casto narazim na takove ty hajzli ktery pozabiji svuj cely tym rpgeckem tomu fakt neruzumim ubiraj si expy jen aby nasrali jinejch 5 typku po celym svete ? ale on to zacina byt velky problem treba dnes sem hledal 5 minut slusnou hru a jenom si predstavte kdyby nedej boze sel na ps3 homebrew to prosim boha ne to by multak zruinovalo totalne a tky lidi co maj klavesku a mysku (asi) nedavno jsem si chtel koupit "redukci" na klaves a mysku ale to je strasne nespravedlive takze sem rozhodl pro ne kdyz sem ten samy usedl ke hre okamzite me zabil nejaky snip koukam na killcam a to musela byt mys to byl jak kill z CoD2 na pc nebo take lageri dvakrat pred dvama bliknou a pak jste mrtvi co stoho vseho plyne ze kdyz jsem CoD4 koupil nikoho ani nenapadlo delat naschvaly za chvili sla hra urovne dolu..... nebyt obcas velmi slusnych her tak asi uz kte cod4 nesednu doufal jsem ze FPS na konzoli bude ta stejna kava jako na pc bohuzel nemoznost in game kicku a moznost propastnem rozdilu v prislusentvi se to stava nemozne ono by to slo kdyby nekteri lide nemeli mindraky ztoho ze neumi strefit zed z jednoho metru cekam okamzity lock ale jen se nad tim zamyslete zacinam si myslet ze jsem mel koupit PC tam se mi toto nestava najdu slusny server a muzu na nem hrat od rana do vecera a tj vyznamny nedostatek PSN multiplayeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 no hele ja nevim jak je to na ps3..ale i na pc se v jakykoliv hre vyloupne sem tam nakej hajzli:).....takze nevim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 no hele ja nevim jak je to na ps3..ale i na pc se v jakykoliv hre vyloupne sem tam nakej hajzli:).....takze nevim..... jo ale toho in game kicknes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 jo ale toho in game kicknes.... jo aha...a to jako na ps3 v multaku neni kick nebo tak jo?/jestli jo tak mas pravdu co si psal nahore:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 jo aha...a to jako na ps3 v multaku neni kick nebo tak jo?/jestli jo tak mas pravdu co si psal nahore:cheesygrin: nwm jak v ostatnich fpskach ale v cod4 muzes jen az po mape coz je na *icu a muze jen host ktery na to casto sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezinek Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 čus,koupil jsem si COD4 a chtěl bych hrat s čechama po netu,nemam nikoho znamyho s PS3,a samotnyho mě to nijak nebere,napište NICKY a ja si vas uložim a mužeme dat nějakej match,diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLAFKO14 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Cauko,ja sa tiez pridavam,hrajem skoro kazdy den mam aj headset 8)..moje PSN:BUBACIK14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enyce Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 i ja hraju a hodne muj nick LordKarl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchfucker313 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 cuz ja hraju prakticky jen COD 4 po netu hraju ho kazdej den .... a prave shanim nekoho stejne silenyho do tyhle hry jako sem ja muj nick je The_Game_Czech tak si me pridejdte nekdo kdo to hodne hrajete a zaparime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kain12 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 taky bych si zahral, muj nick: Czech_Republic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.