hmm Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Potreboval bych pomoct mel jsem otevreny xbox360 ze ho vycistim od prachu,ale po smontovani uz nejde obevi se kruh cervenych diod a konec, jsem zoufalej nemate s tim nekdo nejakou zkusenost? neni tam nejake jisteni proti otevreni?:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirim Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Potreboval bych pomoct mel jsem otevreny xbox360 ze ho vycistim od prachu,ale po smontovani uz nejde obevi se kruh cervenych diod a konec, jsem zoufalej nemate s tim nekdo nejakou zkusenost? neni tam nejake jisteni proti otevreni?:( Jisteni tam neni, ale jeste ti muze pomoct ten trik s porsteradlem (zabalis do nej xbox a nechas ho se prehrat), pak to zase chvilku beha. Videa od lidi, co to takhle opravili najdes na youtube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Videa jsem nejaky videl i jak do hoho mlati a zase se to rozbehne, ale to se mi nezda a neliby. jeto divny ze to beha normalne pak to otevres a konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 ^^ Nemas nahodou problem iba so zadnym kablom, ktore napaja trafo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 kabely jsem zkosel kontroloval tim to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Jak starou mas verzi? Myslim, kdy jsi xko kupoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 08-19-06 Premium Verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Asi to bude len nahoda skor ci neskor by sa to stalo - reklamacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Zaruku na to nemamm, kupoval jsem to v listopadu na inzerat. Zarucak nemam.Budu muset zkusit nejaky servis,snad to nebude drahy aby se mi to vubec vyplatilo to nechat opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Ne servisi jsou večinou drahý skus jestli mas spravne zapojenej zdroj atd. ja to tak mel kdyz mi to prislo z Microsoftu a nebo skus ten TOWEL TRICK jak uz tu psali jo a s tím mlacením je to na hovno !!!! Návod na Towel Trick:xko vypnutý všude píšou zapnutý ale to mi nešlo!!! do 2x ručníků a nechat 10-20 min jen tak lezet heĺe a po tomhle mi to jede uz asi 4 měsíce bez jakykoliv chyby 8)Hodně štestí a at se ti to povede a nemusis platit servis!!!!a nebud nervozní tímhle nic nezkazíš :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 je to desivy neco takovyho provadet bojim se ze je to jen nejaka ptakovina abych tomu neuskodil jeste vic abylo to pak opravitelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Tak jsem to dal doopravy. Prej se tam teplem prohyba deska a praska spoj tak nevim predbezna oprava 1500kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 RIKA SE TOMU CERVENE OKO MELI JSME TO TAKY A ZA 14 DNI MI POSLALI XKO ZPET FUNKCNI A VIC CO JE NEJDIVNEJSI ZE MAS XKO ZE STEJNEHO DNE CO HO MAM JA Xd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stormi Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Sorry , ale proc sem takovi topic vubec davas? Kdyz se pak bojis provest osvedcenou metodu, co ti tu lidi poradi?...... nemel si vubec xbox cistit (ale tim to stejne neni, xbox je delanej tak ze vevnitr je vakuum a dovnitr se stejne prach nedostane a nad druhou peceti nevadi, rekl bych), tvuj xbox uz ma neco za sebou a taky je z toho datumu kdy jeste nebyl novej chipset apod.Lepsi vsechno skusit nez to dat za litr a pul do servisu, timhle nic NEZKAZIS , jak psal uz kolega , ale stejne uz to je ted asi jedno, protoze jestli to je tak jak rikaji tak to towel trickem asi nezachranis, kord kdyz je to uz v takovem stadiu. Jen tak vedlejc, jakej xbox mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Jestly myslis jakou verzy tak premium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm Odesláno Březen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Tak mi to vratily ze servisu je vcudu sitovka a rekly mi ze je to pry neopravitelny. Nevite nekdo jestly se s tim da neco delat pise to error E73 nebo je to opravdu v haji? Vse ostatni jako grafika a procesor,mechanika je pry v poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hmm
Potreboval bych pomoct mel jsem otevreny xbox360 ze ho vycistim od prachu,ale po smontovani uz nejde obevi se kruh cervenych diod a konec, jsem zoufalej nemate s tim nekdo nejakou zkusenost? neni tam nejake jisteni proti otevreni?:(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts