Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Tri cervene diody(kruh smrti)


hmm

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Potreboval bych pomoct mel jsem otevreny xbox360 ze ho vycistim od prachu,ale po smontovani uz nejde obevi se kruh cervenych diod a konec, jsem zoufalej nemate s tim nekdo nejakou zkusenost? neni tam nejake jisteni proti otevreni?:(

Jisteni tam neni, ale jeste ti muze pomoct ten trik s porsteradlem (zabalis do nej xbox a nechas ho se prehrat), pak to zase chvilku beha. Videa od lidi, co to takhle opravili najdes na youtube.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ne servisi jsou večinou drahý skus jestli mas spravne zapojenej zdroj atd. ja to tak mel kdyz mi to prislo z Microsoftu a nebo skus ten TOWEL TRICK jak uz tu psali jo a s tím mlacením je to na hovno !!!! Návod na Towel Trick:xko vypnutý všude píšou zapnutý ale to mi nešlo!!! do 2x ručníků a nechat 10-20 min jen tak lezet heĺe a po tomhle mi to jede uz asi 4 měsíce bez jakykoliv chyby 8)thum_1050347e79c358c9e7.jpgHodně štestí a at se ti to povede a nemusis platit servis!!!!a nebud nervozní tímhle nic nezkazíš :idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Sorry , ale proc sem takovi topic vubec davas? Kdyz se pak bojis provest osvedcenou metodu, co ti tu lidi poradi?...... nemel si vubec xbox cistit (ale tim to stejne neni, xbox je delanej tak ze vevnitr je vakuum a dovnitr se stejne prach nedostane a nad druhou peceti nevadi, rekl bych), tvuj xbox uz ma neco za sebou a taky je z toho datumu kdy jeste nebyl novej chipset apod.Lepsi vsechno skusit nez to dat za litr a pul do servisu, timhle nic NEZKAZIS , jak psal uz kolega , ale stejne uz to je ted asi jedno, protoze jestli to je tak jak rikaji tak to towel trickem asi nezachranis, kord kdyz je to uz v takovem stadiu. Jen tak vedlejc, jakej xbox mas?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu