frajer252 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Ahoj prosimvas mužete mi pomoct ve hře Brooktown High sem se zasekl na začatku uš mužu dělat job za 150 a tedka nevim co dal poradte mi prosim !! Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frajer252 Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Helejte je to možný nebo to bylo jen DEMO ??tedka sem měl vydělanejch asi 1200 a šel sem se učit najednou se mi ukazovali ruzny obrazky a pak byl konec přitom sem nebyl skoro ani na plaži nikdy !! jen ve škole a v bytě prosim pomocteee !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 je mozne ze si mel demo ja to ted stahuju :D vypada to lepe nez sims Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 JJ je to super hra, sem tam sbalil nespočet dívek, jen to chce umět anglicky abys ji neřekl něco, čím bys jí nasral. Akorát je to krátký, mě to zabralo 2hoďky ale byla to super hra, hlavně ty abstrakntní ukázky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.