RedVous Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 zdravím, chtěl bych si upravit XMB menu a nikde nemůžu najít nějaký podrobný návod jak na to. mám 3.90 M33 a pak se chci ješt zeptat jestli můžu použít nějaké 3.90 M33-2 nebo to musí být přímo pro 3.90 M33.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=6666 může použít témata jak na 3.90 m33 tak 3.90 m33-2 je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Stáhni tohle CXMB_for_3.90-lite_only.rar Složku CXMB zkopírujte do rootu karty(ms0:/PSP) Textový soubor VSH zkopírujte do ms0:/PSP/seplugins/ Všechny stáhle themata s příponou .ctf zkopírujte do ms0:/PSP/THEME/ Restartujte PSP a v Recovery Menu dejte Plugins, cxmb.prx musí být na Enabled To je vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze.suicide Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 prosím vás, funguje program "CXMB_for_3.90-lite_only.rar" i na psp fat? ja sem to zkoušel podle toho návodu a ty ikonky se mi v psp neobjevily. predem dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 ano funguje i na fat neco delas blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze.suicide Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 chtel bych se zeptat jestli muzu pouzit program a ikonky na 3.90 M33(viz víše) na mojí verzi 3.90 M33-3. a nevite proč se mi neobeví v recovery menu Plugins, cxmb.prx ? :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze.suicide Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 chtel bych se zeptat jestli muzu pouzit program a ikonky na 3.90 M33(viz víše) na mojí verzi 3.90 M33-3. a nevite proč se mi neobeví v recovery menu Plugins, cxmb.prx ? :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.