Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosiim

dirt

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Guest Anonymous
Odesláno
Ale ja myslim ISO hru

Ses normalni?? Dyt to mam skoro giga. Coe to za napda davat sem takovejhle bez prominuti d*mentni topic, si to stahni ne? :roll:

• 0
Guest PAINkillerCZE
Odesláno

premyslim ze prejdu na svetlou stranu :P ma to svy vyhody =) primatore nak me presvec :(

• 0
Odesláno

Já začínam silně pochybovat o mentálním zdraví některých nováčků, možná by pomohlo občas je od počítače vyhnat na mráz. Mozek před monitorem je jak mlíko v bouřce.

Každej večer se tu stavim za novinkama a když to tu občas čtu tak mlátim xychtem o stůl, dokážete si představit jak ten můj xycht vypadá? A co teprv ten stůl....

• 0
Odesláno

Myslim , ze to nema s mentalnim zdravim nic spolecnyho. Je to otazka pohodlnosti a neschopnosti hledat a premyslet. Vzdyt na internetu se da najit a stahnout snad vsechno. Jen nebyt linej to najit. Samozrejme i trosku toho stesti. Nehlede na to ze se staci treba i jenom zeptat : Kde prosim.... , nez zakladat topic ve stylu "Poslete mi to pres ICQ "

• 0
Guest Anonymous
Odesláno
premyslim ze prejdu na svetlou stranu :P ma to svy vyhody =) primatore nak me presvec :(

Co ti mam povidat? Je to to nejlepsi pro tvuj zivot co muzes udelat

• 0
Guest PAINkillerCZE
Odesláno
To bude těžké bez UMD mechaniky.......

budu mit novy...priste se mi nemavazej do uvahy :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu