Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz z 3.90 na 3.90 M33

Honzzzinek

Otázka

Caute lidi mám tu jednu velkou otázku. Právě se nacházím v anglii a budu tady nějakou delší chvíli tak jsem si pro zkrácení chvíle koupil psp. Tak po rozbaleni jsem zjistil že tam je verze 3.80 tak honem honem sem si říkal jdu to z aktualizovat na 3.90 tak jsem šel k oknu bo tam chytame gratis wifi tak se mi to z aktualizovalo bez problemu. Ale ted si rikam chci si tam dat ruzne programy, hry apd ale zjistil jsem že to nejde. Tak prave tam chci hodit 3.90 M33 ale všude se dočítam že to z verze 3.90 nejde nebo se pletu? Prosím o radu jestli to jde. Nebo mi napište jakým způsobem by to šlo diky dopředu. Zdar pařanum. Přes tyden chodim do roboty tak až večer vam budu moct odepsat DIKY:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

podivej se na mapku flasheru v sekci otazky a odpovedi ..

sam to das leda prepajenim baterie, je to lehce riskantni a nakladne (musis sehnat baterii, ktera te vyjde okolo 1000Kc - to te rozhodne stat nebude, pokud se domluvis s nekym na mapce..)

EDIT: omfg omlouvam se, sem to ale jelito.. nevsiml jsem si jedne "nepatrne" drobnosti.. ze jsi v anglii :) tudiz je cely muj prispevek kec a nesmimej si ho, sorry.

Odkaz ke komentáři

• 0

Hej taky jsem v anglii na dlouho de si ty? ja v oxfordu, psp sem si uz privezl z domu a mam 3.90M33-2, ale to de asi videt v podpisu ze :idea:, no tak kdybys byl uplnou haluzi taky v oxfordu tak tu maji pandoru na carbootu a delaji flash aj unbrick...

Odkaz ke komentáři

• 0
Hej taky jsem v anglii na dlouho de si ty? ja v oxfordu, psp sem si uz privezl z domu a mam 3.90M33-2, ale to de asi videt v podpisu ze :idea:, no tak kdybys byl uplnou haluzi taky v oxfordu tak tu maji pandoru na carbootu a delaji flash aj unbrick...

Ty hej to je haluz tam nejsem :D jsem v peterborough taková prdel světa. A nejsi ty z Ostravy ? jak to tak čtu já jo :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu