6strage Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 cau, potrebuju radu... wifinu mame svoji, po celem baraku, psp bezproblemu vyhleda, signal 100%. Spravce site mi poslal WPA key, ale kdyz dam test connection, tak to hodi "timed out" Security mam WPA-PSK (TKIP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Pokud správce bydlí v baráku, tak za nim zajdi. Pravděpodobně ti dal špatný heslo nebo tam má třeba zaplou filtraci MAC adres atp. Btw. tenhle topic by měl už někdo smazat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ofi1989 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 ahzjote tak mne to najde moju sit vsetko ale ked chcem nanu klinut tak mi to pri nej pise not suported je to moja vlastna wifi sit ale fakt netusim proc mi to nejde:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 to ofi1989: musíš změnit zabezpečení wifiny (nekde tady na foru se to nedavno probiralo - zkus hledat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 ahzjote tak mne to najde moju sit vsetko ale ked chcem nanu klinut tak mi to pri nej pise not suported je to moja vlastna wifi sit ale fakt netusim proc mi to nejde:-( Jo, to tam asi mas WPA2, ne? Zmen to na WPA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.