Guest Belehrad Odesláno Květen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2006 Ked sa chcem pripojit k netu musim stiahnut nejaky program alebo ne.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 6, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2006 tak zaprvi jaky fiwmware mas??.. nepotrebujes zadny program jestli mas fw 2.0 nebo vyssi pokud mas 1.5 tak musis bud mphfl nebo nejakou alternativu jako fired up nebo psp radio(link2)..ale to je porad dokola prohlidni si forum a pak se na neco ptej :) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest prettorian Odesláno Červen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2006 nastavuji připojení na internet... když dám test connection, tak mi to napíše "A connection error has occurred. (80410D07)" Nevíte, co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2006 nastavuji připojení na internet... když dám test connection, tak mi to napíše "A connection error has occurred. (80410D07)"Nevíte, co to může být? slabej signál............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 to me to pise taky :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Nevite nejaky dosti levny vysilac Wi-Fi? jako ze by byl jen na to nejaky orezany... newite o nejakem? ten Wi-Fi Max se mi zda celkem drahy :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Nevite nejaky dosti levny vysilac Wi-Fi? jako ze by byl jen na to nejaky orezany... newite o nejakem? ten Wi-Fi Max se mi zda celkem drahy :?To je celkem dost drahy.....taky mam ten samy problem btw.Vcera sem byl v Praze v Paláci Flora, zkoušel sem tam najít nejaké Wi-Fi site, zrovna tam byla jedna od eurotelu, zadne zabezpeceni, udelal sem vse podle navodu ale pri test conection mi to napsalo neco v tom zmyslu ze conection with access point couldnt be established, co s tim, kde je chyba? :cry: uz sem myslel ze se koncne pripojim a zase nic, jeste sem to zkousel na nejake jine nezabezpecene asite a psalo mi to to same :cry: pls poradte :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 je tam jine zabezpeceni nez PSP zvladne :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 TAk dnes jsem konečně díky devhooku rozjel internet na PSP je to bomba skutečně to funguje ten návod je dobrej a přesnej THX,a jediný problém je najít dobre zdarma wifi,ale to už mám zmáknutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 je tam jine zabezpeceni nez PSP zvladne :?Dyt se mi tam ukazalo zabezpeceni "none"!Tak co s tim, to asi nejak nerozchodim co?Du radsi hledat jine free pointy :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2006 je tam jine zabezpeceni nez PSP zvladne :?Dyt se mi tam ukazalo zabezpeceni "none"!Tak co s tim, to asi nejak nerozchodim co?Du radsi hledat jine free pointy :cry:musis zkouset..nektery maj slaby signal pak to pise chyby a je to pomaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Červen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2006 je tam jine zabezpeceni nez PSP zvladne :?Dyt se mi tam ukazalo zabezpeceni "none"!Tak co s tim, to asi nejak nerozchodim co?Du radsi hledat jine free pointy :cry:musis zkouset..nektery maj slaby signal pak to pise chyby a je to pomaly Slabým signálem to nebude.... jsem se taky snažil připojit na to kde bylo none a hodilo mi to tu samou hlášku... signál byl 72% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2006 jj, nekdy to nejde i kdyz je security none. Nektere maji lepsi zabezpeceni. Musite najit jiny bod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 mam dotas kdys si koupim ten wi-fi max a zapojim do kompu na kterym mam net adsl tak to bude fungov na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 Melo by, ja sem to neskousel a expert na to nejsem, ale myslim ze jo. A kde to kupujes tak by melo byt neco o tom napsany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 no ja sem jeste v zadnym krame nebyl proto a ne netu je napsano ze to maz zzapojit do jakyhokoliv kompu z netem to je vse ale nepisou jaken musis mit net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 To je jedno, to by melo jit na vsechno...ale rikam nemam s tim zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 ok as to budu mit tak vam to zdelim jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 jj ok. Ale kdyztak tady na foru to uz bylo nekde, tak muzes hledat, neco tam o tom bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest davidtrebicky Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 PLS poradte mi!!!!! Mam takovej problem... MAm naemulovanej fw pres devhook 0.44 (fw 2.71) vsechno sem nastavil rucne (nenaslo to muj router ale kdyz sem ho tam rucne zadal tak to facha) a i ip sem napsal security none a vsechno mi jakoby de az na jeden problem kdyz se to pripoji ve internet browseru tak se to nacita asi 2 minuty a pak to napise "conection to server failed. A DNS error has occurred. A pri testu mi to napise vse ok az na internet conection - "failed" :cry: prosim vsechny poradte mi !!! 269-566-085 dav4@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 ok as to budu mit tak vam to zdelim jak to dopadloDostanes k tomu i CD s instalacnim softwarem tagze by to melo bejt v poho :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 Moc tomu wifi-max taky nerozumím.Mám normálně net adsl a v blízkosti žádný wifi.Tak jestli stačí ten přístroj zapojit do počítače a nainstalovat software a pak budu mít na PSP net.Kdyby to tak bylo tak bych to na 100% kupoval.Někde se i psalo že musím mít koupenou wifi kartu bo co.Nerozumím tomu. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 Moc tomu wifi-max taky nerozumím.Mám normálně net adsl a v blízkosti žádný wifi.Tak jestli stačí ten přístroj zapojit do počítače a nainstalovat software a pak budu mít na PSP net.Kdyby to tak bylo tak bych to na 100% kupoval.Někde se i psalo že musím mít koupenou wifi kartu bo co.Nerozumím tomu. :-( Samozrejme ze je to tak jednoduche, k cemu by to pak bylo, to si koupis abys mel doma Wifi tak proc by bekde musel byt Wifi bod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 No oni píšou že kdo nemá zkušenosti s netem a připojením atd. tak to nemá kupovat a já jsem lamka tak nevím :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpw Odesláno Srpen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2006 Mám problém nastavyl sem podle návodu a Napsalo mi to the attempt to obtain the IP adress timed out nevis co stim pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.