Guest Blueman Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Mam problém s připojením na internet,eště donedávna sem se přes psp mohl v pohodě připojit,teď mi to ale vždy napíše toto:a connection error has occurred a connection to the access point could not be established.check the security settings for the network and try again. co mam dělat?!?procházel sem všechny nastavení pro internet a vše bylo ok pls help!zkoušel sem víc free serverů a všude je to stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Mam problém s připojením na internet,eště donedávna sem se přes psp mohl v pohodě připojit,teď mi to ale vždy napíše toto:a connection error has occurred a connection to the access point could not be established.check the security settings for the network and try again. co mam dělat?!?procházel sem všechny nastavení pro internet a vše bylo ok pls help!zkoušel sem víc free serverů a všude je to stejnýMáš tam větší zabezpečení než PSP může zvládnout a rozeznat, je to v AP a ne v PSP zkus více hotspotů, hodně se jich tváří jako "none" ale ve skutečnosti maj zabezpečení akorát to PSP nepozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Mam problém s připojením na internet,eště donedávna sem se přes psp mohl v pohodě připojit,teď mi to ale vždy napíše toto:a connection error has occurred a connection to the access point could not be established.check the security settings for the network and try again. co mam dělat?!?procházel sem všechny nastavení pro internet a vše bylo ok pls help!zkoušel sem víc free serverů a všude je to stejnýMůže to taky napsat když je signál hodně kolísavej nebo pod 15%, stačí se s PSP v ruce třeba otočit o 180° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Blueman Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Sem to zkoušel už na hodně serverech a hodně jich mělo sílu signálu přes 30 % a furt to píše tohle,už fakt nevim co s tim mam víc dělat.dřive mi to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Zdarec velice good návod ale ERROR!Kua 80410D11 nevíš cotoje?síť mi to našlo v pohodě a teď místo D11 D07 jak v návodu slabý signál?co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Zdarec velice good návod ale ERROR!Kua 80410D11 nevíš cotoje?síť mi to našlo v pohodě a teď místo D11 D07 jak v návodu slabý signál?co s tím? Jak na slabý signál teda? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Zdarec velice good návod ale ERROR!Kua 80410D11 nevíš cotoje?síť mi to našlo v pohodě a teď místo D11 D07 jak v návodu slabý signál?co s tím? Jak na slabý signál teda? :( Tady někdo trpí samomluvou. Pokud seš v nástavbách tak je povypínej a zkus to pod jiným apčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 U nás mě to najde jen jeden net ocharnu wep nemá,ale je na přímou viditelnost 10%signál h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Tady někdo trpí samomluvou. Pokud seš v nástavbách tak je povypínej a zkus to pod jiným apčkem. JINAK vůbec nechápu co si teď napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Nechápu co si napsal pod jakým apčkem jaké nástavby h :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Ja zas nechapu proc pises 2prispevky...Vis na co je EDIT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Nechápu co si napsal pod jakým apčkem jaké nástavby h :?: no pozri ked nevies co je AP,station, router,proxiserver a nastavenia a podla toho tutorialu to nevies nastavit tak to nerob. ale podla mna mas problem zo silou signalu a nastavenim DHCP resp musis nastavit pevne IP pre PSP napr 192.168.2.150 SNM 255.255.255.0 default router 192.168.2.1 DNS to iste ako defalt router ak to nerozbehnes takto tak mas smolu. Mimochodom PSP ma problemy ked je signal slabsi ako 50 perc. (kua nevie niegdo ako sa pise znak percenta?).2Kořas PSP je taka swina ze ked das ukryt SSID siete normalne tu siet komp nenajde ale PSP ano tagze este nebola taka ochrana WIFI ktoru PSP nepozna ked si noob v stavani wifi sieti tak prosim ta nesir paniku okolo pripojovacich moznosti PSP via wifi, PSP je asi najlepsi merac wifi sieti aky som kedy videl :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 sry za ty dva příspěvky jinak to porád nechápu musím se do toho více zahloubat a procenta se dělají takto: % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Když se chci připojit na PSP přes Wifi tak mě to napíše: A connection error has occurred. A connection to the access point could not be established. Check the security settings for the network and try again. A přitom to najde prostě tu mou síť. A mám tam 72% signálu a je to přesně podle toho návodu akorát mám None místo WEP nebo ostatních pičovin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
operator Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Takže kdybych si koupil ten wifi router,tak potom už nic neplatim a můžu bejt připojenej odkudkoliv a zadarmo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onlyreal Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahodou chybu 80410D09 nepozname? Anyway, ked sa snazim pripojit na nejake wifi aj na free hotspoty tak vsetko prebehne ako ma, ked dam test connection tak vsetko je v poho, akurat dole v tej tabulke mam napisane INTERNET CONNECZTION FAILED, tak neviem ci sa mi podarilo uspesne connectnut? Mam fm 1.5 tazke web som v tom neskusal, ce dh 0.5 mi pri zadavani adresy zamzrne a vypne sa. Dakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxic26 Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 no hele my máme celou obec napojenou na jednu síť,to taky potřebuju nějaký heslo!? prostě je jedna anténa která vysílá a když chceš tak ti to přídou nainstalovat do baráku a za 3kila super připojení,tak se ptám...1.půjde to chytnout i na PSP? 2.bude to chtít i nějaký ty hesla? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl@-t3r Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 chci se zeptat ja udelam vse jak je to tu napsany ale jakmile dam pak home tak mi to napise ,,you are to move from an encrypted page to an unecrypted page,, co to je co delam blbe pls poradte (skousel sem dat domovskou stranku seznam.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahi Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Mam taky jeden problem...všechno de jak má...když skenuju a hledám připojení, prostě něakej signál, tak mi to najde v poho signál asi 50% silnej a když pak dám na konci test spojení a to mi napíše přesně :A connection error has occurred. A connection to the access poin could not be established. Check the security settings for the network and try again.....newíte někdo co s tim??...předem díky za odpověď mno...jinak newim jestli ste to tu už řešili ale těch stránek je tu už 7 a já momentálně nemam tolik času (ani tak rychlej net :-D ) abych to pročítal tak za to se předem omlouvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Když se chci připojit na PSP přes Wifi tak mě to napíše: A connection error has occurred. A connection to the access point could not be established. Check the security settings for the network and try again. A přitom to najde prostě tu mou síť. A mám tam 72% signálu a je to přesně podle toho návodu akorát mám None místo WEP nebo ostatních pičovin. **************************HELP*************************** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Mam taky jeden problem...všechno de jak má...když skenuju a hledám připojení, prostě něakej signál, tak mi to najde v poho signál asi 50% silnej a když pak dám na konci test spojení a to mi napíše přesně :A connection error has occurred. A connection to the access poin could not be established. Check the security settings for the network and try again.....newíte někdo co s tim??...předem díky za odpověď mno...jinak newim jestli ste to tu už řešili ale těch stránek je tu už 7 a já momentálně nemam tolik času (ani tak rychlej net :-D ) abych to pročítal tak za to se předem omlouvám... Já mám úplně ten samej problém. Zkoušel sem to i se signálem 100% a stejně to nešlo. Měnil sem kvůli tomu i WEP key. Zajímavý je, že když jsem tam nedal žádnej WEP key tak to fungovalo! Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 zdarec chtěl jsem se zeptat jestli jde nějak zjístit ten klíč správce sítě? diky moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 zdarec chtěl jsem se zeptat jestli jde nějak zjístit ten klíč správce sítě? diky moc za odpovednedal..bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 pomoc pisemi to a connection error has occurred. The access point was not detected. CO to znamena prosim................ pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 pise to ze vysilac,antena,wifi sit (acess point) nebyl nalezen ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.