lama-t Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 nachazi mi to jen hasice a firmy typu zyxel a inethome je to problem pripojit se k firme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 no a co stim mam delat ze nebyl nalezen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Lidi nevíte jestli existuje nějaký patch který zobrazuje všechny háčky a čárky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Spis ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 koupil sem si http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27803 a zaboha nevím jak to nastavit vždy se dostanu maximálně do obtaing IP addres a pak ňákej error nebo tak. Nevíte co nastavit v PC? Jak to si už najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Hele lidi jak se registruju na to hraní online her??? Hraju sice zatim jenom Socom US a MOH kde to není potřeba, ale když dám to yourgaming.com tak mě to někam odkáže dám českou republiku a tam vybafne playstation2.cz a tam jenom registrace na web. Kde se teda regnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Kuwa ja to udelal tak jak rikas a mam security none signal 75% a pak kdyz dam test tak si to nenajde zadnou IP adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Hele za ten návod fakt díky, ale stal se mi jeden problem delal sem vsecvhno jak si psal, vsechno slo bez problemu az do ty doby co je tam to obtaiting IP adressNapsalo mi to the attempt to obtain the IP adress timed out nevis co stim pls? Mam ten samej problem a to mam doma 2 wifi site jedna 70% a druha 60% obe signal none ale proste to ma nejakej problem z IP furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 TAk sem si sam vse nastavil pres custom a ne pres EASY a vse my jede... newite nekdo jak nastavit stranku pro psp aby byla primo na displej a ne moc velka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beastie Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 tak mam router ale newim ako zistim WPA key,ze na zacatku je napsane ze spravca site mi ho dal, ale ja nic take nemam, neda sa to nejak zistit? ked som dal none security tak to neslo :( pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beastie Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 no tak konecne mi to pripojilo, chyba bola v tom ze v pc som mal bloknute setky ine mac adresy okrem mojich kompov. a ked som konecne zapol prehliadac tak toto: Communication with the server failed A DNS error has occured.(80410414) co s tym??? a signal mam na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavra Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 naprosto stejnej problém jako nade mnou. poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyne Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Hele nevite jak zjistim to heslo? od spravce? mam net od karnevalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Doufam že se zaten net neplatí !!!??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Doufam že se zaten net neplatí !!!??? Tak to je docela logicky...kdyz se pripojujes na svoje domaci pripojeni...nebo na nejakou free sit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beastie Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Hele nevite jak zjistim to heslo? od spravce?mam net od karnevalu ak mas router, tak heslo tam zadaj to co si si nastavoval ako ochranu v pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj Iceman Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Hele nevite jak zjistim to heslo? od spravce?mam net od karnevalu ak mas router, tak heslo tam zadaj to co si si nastavoval ako ochranu v pc. roter (modem?) mám, ale nevím jak si to myslel s tou ochranou ve windowsu. Nastavuju tam adresu ip, masku podsítě... nebo automaticky ze serveru DNS. Ale kde je nějaká ochrana to fakt nevim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beastie Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Hele nevite jak zjistim to heslo? od spravce?mam net od karnevalu ak mas router, tak heslo tam zadaj to co si si nastavoval ako ochranu v pc. roter (modem?) mám, ale nevím jak si to myslel s tou ochranou ve windowsu. Nastavuju tam adresu ip, masku podsítě... nebo automaticky ze serveru DNS. Ale kde je nějaká ochrana to fakt nevim?? ja som to mal tak ze som si nastavil ochranu-heslo napr aby sa tam nikdo okrem mna nedostal.to heslo som si nastavoval pri instalacii modemu. alebo sa skus pozret ze ked do internetoveho prehliadaca zadas svoju IP adresu, tak by ti malo vyhodit prihlasovacie meno....a potom by si tam mal mat vselijake nastavenia, aj nastavenia hesla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 a multiplayer muzu hrat když mám 1.5 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 kdyz tu hru rozjedes, tak nevidim duvod proc by nefakcily.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Mám dotaz... když se připojuju na free síť a chce to po mě WEP key tak to asi není free ne? :D no a druhej...kde seženu takový heslo od správce sítě ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horrda Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Je to super.Ale trosicku pomaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 ja to pořad neumim nastavit :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beastie Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 ja to pořad neumim nastavit :lol: som na tom tak isto :( uz to skusam 2mesiace a nic, pls pomozte mi nekdo cez icq:333 795 597 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 ja to pořad neumim nastavit :lol: som na tom tak isto :( uz to skusam 2mesiace a nic, pls pomozte mi nekdo cez icq:333 795 597 A co vám na tom nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.