Beastie Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Communication with the server failed A DNS error has occured.(80410414) co s tym??? a signal mam na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Zdar, mel bych dotaz, mozna tu nekde uz zaznel, ale nenasel sem ho- jde se pripojit s PSP na net jen pres USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 všechno mi de nastavit v pohodě ale když dam test connection tak mi to pokaždý hodí chybu při obtaining ip a píše to: connection error occured. the attempt to obtain IP adress timed out. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gasturbina Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Při hledání připojení mi to napíše A connection error ha occurred. ( 80410A0B ) Poraďte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 všechno mi de nastavit v pohodě ale když dam test connection tak mi to pokaždý hodí chybu při obtaining ip a píše to: connection error occured. the attempt to obtain IP adress timed out.Presne to sami mam ja... Nevite, co s tim???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 Vsechno v pohode... Uz to facha:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 mam problem s infrastructure...jsem zaregistrovanej na yourgaming uz jsem vlozil i PIN, ale kdyz se s nejakou hrou chcu prihlasit k MP,tak se mi to nikdy nepripoji..browser ale funguje..nevite nekdo, v cem je chyba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 všechno mi de nastavit v pohodě ale když dam test connection tak mi to pokaždý hodí chybu při obtaining ip a píše to: connection error occured. the attempt to obtain IP adress timed out. Sem na tom stejne :( Porate....Klic: A-Link killzone .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Nikdo nepomuze? Mam Points a nebojim se je pouzit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enemy.down Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 dotaz....kdy vám přišel PIN od SONY???Už jsou to 4 dny a ještě to nepřišlo....nemam si napsat o novej????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Nikdo nepomuze? Mam Points a nebojim se je pouzit ;)264-249-117 napis a poresime;)...dotaz....kdy vám přišel PIN od SONY???Už jsou to 4 dny a ještě to nepřišlo....nemam si napsat o novej?????ja jsem na nej cekal 5 tydnu nez prisel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarojan Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 dotaz....kdy vám přišel PIN od SONY???Už jsou to 4 dny a ještě to nepřišlo....nemam si napsat o novej????? Asi po týdnu v obálce poštou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enemy.down Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 jo takže on chodí poštou????no to je kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 jo takže on chodí poštou????no to je kravinajo postou a me to prislo z Novyho Zelandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aku Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 cau chtel bych se zeptat mam fw 3.03oe-c a mam signal 98% security none a kdyz se to pripojuje tak to napise ze obtaining IP address. a potom to nasise ze cas vyprsel proste nechapu pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Zdar , namate nekdo wifi klic od 3COM? Za boha to nejsem schopnej rozbehat.Chci pres nej jen pripojit PSP k PC kde mam net od UPS ,ale za boha s tim nemuzu hnout. Klic jsem nainstaloval ,ale kdyz dam v PSP scan tak hlasi: No acces points were detected.... Neporadil by nekdo?Morim se s tim pul dne a nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Kolik tak teď může stát wi-fi klíč? A kde je nejlevnější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Kolik tak teď může stát wi-fi klíč? A kde je nejlevnější? Pocitej kolem +- 700,- Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 699,- v tom eshope supergamer alebo tak nejak... vela ludi ma odtial kluc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 mam taky divny problem NET mi na psp fici uplne v pohode.Ale ked sa chcem pripojit na tuto stranku tak to hodi hlasku ze Communication with the server failed.A DNS error has corupted (80410414) Ale ja chcem surfovat z postele este po tejto stranke. V com je asi chyba???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 zdarec, otec chce koupit wifi na comp a pak uz se normalne pripojim na net a nebo budu potrebovat este neco? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 gazza: pak uz se v pohode pripojis;) nic nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 jasný díky moc...a jak tady nekdo psal ze se mu rozbila wifi kdyz mu spadlo psp na zem tak se da nejak potom opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 gazza: mno da, ale musis si koupit novej wifi modul se cteckou karet a pak to tam sam namontovat..ale ztratis zaruku..nebo to dat do Sony servisu. tam sice zaruku neztratis, ale budou si uctovat o tisicovku vic...a nebo to dat reklamovat, ze to nejde, co bych doporucoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 skyt: no jenže když to pudu dát na reklamaci tak mi tam naistalujou novej FW takže je to pěkně na víš co....a budu si kupovat novej kryt takže stejne mi záruka vyprší až to budu zkrášlovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.