Tomx99 Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 me to pise chybu : Communication with the server failed. A DNS error has occurred. (80410410) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 bych se chtěl zeptat jestli se dá Access code sehnat nejak jinak? nemůžu najít krabici tak se chci zeptat....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SainT^ Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Jak si doma mám zřídit WiFi? Nějakej nejlepší a nejrýchlejší způsob. Zároveň nejlevnější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Jak si doma mám zřídit WiFi? Nějakej nejlepší a nejrýchlejší způsob. Zároveň nejlevnější :-) nejrychlejsi a nejlevnejsi, resp. nejlepsi pomer Cena X Vykon nabizi D-Link DI-524, ted ho maji v alzasoftu za akcni cenu.. cca 1000Kc a vse slape ok, ted jsem donastavil konfiguraci s Tomx99, ktery tento router ma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SainT^ Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 nejrychlejsi a nejlevnejsi, resp. nejlepsi pomer Cena X Vykon nabizi D-Link DI-524, ted ho maji v alzasoftu za akcni cenu.. cca 1000Kc a vse slape ok, ted jsem donastavil konfiguraci s Tomx99, ktery tento router ma :) Já teda internet samozřejmě mám ... classic přes kabel. Teď akorát dotaz: Co je to WiFi??? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Já teda internet samozřejmě mám ... classic přes kabel.Teď akorát dotaz: Co je to WiFi??? :bash: pfew,to si děláš srandu,he?Wifi je přece bezdrátovej internet a taky máš wifinu v PSPčku...:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SainT^ Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 pfew,to si děláš srandu,he?Wifi je přece bezdrátovej internet a taky máš wifinu v PSPčku...:D:D:D To je jasný. Ale pokud bydlím v paneláku, kde WiFi není a máme zavedenej net kabelem ... jak si mám to WiFi pořídit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 my mame taky v panelaku vedenej NET káblem. a poridil sem si A-link usb wifi klic a ted mam problem. pise obtaining IP address a pak timed out :( nevedel by nekdo co s tim pls ? stahnul sem si nakej driver - ZDWlan ...prosim,poradte :( dyztak i na icq: 342-415-451 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 To je jasný. Ale pokud bydlím v paneláku, kde WiFi není a máme zavedenej net kabelem ... jak si mám to WiFi pořídit? jo tak můj kámoš má taky modem a pořídil si wifi router-kup si wi fi router a ten pak napojíš na svůj kabelovej modem přes síťovej kabel-akorát nevim esli nemusíš kontaktovat svýho poskytovatele internetu že máš wifi ale asi ne...a rozhodně si ho pak zabezpeč nějakym klíčem..pokuď bydlíš v Prate 15 poblíž Hostivaře tak si ho nezabezpečuj..:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michell Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 je to iste aj na slim a ak mam wi fi kluc? lebo sa uz s tym serem dlho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 je to iste aj na slim a ak mam wi fi kluc? lebo sa uz s tym serem dlho pokud se budeš připojovat na AP u kterýho znáš wifi klíč(WEP nebo WPA)tak se normálně připojíš,akorát mám pocit že WEP občas blbne:Da navíc WPA je lepší než WEP-wep je kolikrát lehčí cracknout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michell Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ok diki uz mi to ide ale nechce mi tam zobrazovat obrazky co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SainT^ Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Kde se dá ten WiFi klíč objednat? Jak se to potom zapojuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Kde se dá ten WiFi klíč objednat?Jak se to potom zapojuje? objednas ho treba na www.alza.cz nebo www.czc.cz a dalsi eshopy s pc potrebama.. zapojuje se do USB, avsak ja nedoporucuju USB klic, ale WiFi router.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Pls mohl by mi nekdo poradit ? Jakmile zapnu u svyho netu Sdileni internetu, tak se mi ten net odpoji a spravi to az Obnova systemu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svasik Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Mi to nejak nejde :(. Kdyz se pripojim ve skole, pisne mi to ze vyprsel cas nbo co, a kdyz doma na router, tak me to disconectne. :psp: pls helpnete ;) dik. dystak icq 249207594 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 jak mam zjistit jaky je muj wep klic,mam router s wifi antenou od <D-LINk>,mam slimaka:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 musis si ho nastavit,na PC,kdyz instalujes routr..... moment,packa vlevo je dole aje to infra?co je to za blbost?jak to,ja myslel,ze dole je to vyply...a de pres nej neco posilat?treba obrázky do founa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 jak v pc,vubec nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svasik Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 kdyz mas d-link... jako ja :D. Tak si nejdriv poradne precti navod :). Pak ti to dojde :D. Este by se mi hodilo vedet, kde najdu ten acces code :bash:tak pls napiste ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 jaky navod na dlink nebo na psp net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralyk Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 :arrow: 8.Do WEP key napiste klic ktery ste obdrzeli od spravce site a vsechny znaky napiste do psp(muj klic obsahuje 26znaku) Nedoporučuju používat zabezpečení WEP! Dá se velmi snadno prolomit - tzn. i někdo kdo skoro neumí hackovat se vám může dostat do sítě a používat vaše připojení nebo způsobit škody ve vaší síti. I dlouhý klíč WEP nepomůže, je to prostě nanic, jak síť bez zabezpečení. Systém WPA by měl tohle řešit, takže pokud možno používejte WPA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 musis si ho nastavit,na PC,kdyz instalujes routr.....moment,packa vlevo je dole aje to infra?co je to za blbost?jak to,ja myslel,ze dole je to vyply...a de pres nej neco posilat?treba obrázky do founa? Ano,WiFi je vypnute.... tady program na posilani pres infra-mobil->PSP a PSP->mobil: http://dl.qj.net/PspIrDA_0.0.2-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12932/catid/151:D8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 no hele,kdyz nastavuji net,tak se pripojim,piseto ze to ma none zabez. ale pak kdyz dam test connnection tak to pise ze<<HAS OCCURRED>> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 mozna my se mnelo nastavit neco v modemu a ne v psp ,protoze psp mi najde signal ale hned to napise:::::A connection error has occurred.A connection to the access point could not be established.Check the security settings for the network and try again.:!:Nevim co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.