Neek.3 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 cau jak jzistim heslo psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 pro Rodičovskej zámek ? ..defaultně je 0000... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neek.3 Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 dik :) dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 horracio Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Naco vlastně je to heslo ,nějak jsem to nepochopil jak to funguje ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Naco vlastně je to heslo ,nějak jsem to nepochopil jak to funguje ?? to je pro rodice kdyz kupujou psp mensim detem tam nastavi uroven rodicovske ochrany aby sli spustit hry do urciteho veku tak se zamezi aby 9lety dite hralo treba GoW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VR-Fist Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Mas to v manualu napsane. Puvodni je 0000, ale to uz ti tu nekdo napsal. Kdyz budes mit deti a nebudes chtit aby hrali drsne hry, nastavis jim rodicovsky zamek. Stejne tak si muzes zaheslovat treba internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 xD na psp je tak chuda grafika ze deti muzou hrat co chtej ale samo je to na rodicich muj 6 letej bratranek hraje san andreas a ukazuje mi tam jak s zenskou picha v aute nebo jak jim usekava hlavy xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 tak to slyšim prvně ale dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 xD na psp je tak chuda grafika ze deti muzou hrat co chtej ale samo je to na rodicich muj 6 letej bratranek hraje san andreas a ukazuje mi tam jak s zenskou picha v aute nebo jak jim usekava hlavy xD dnes je doba kdy rodicovskej zamek a podobny voloviny neznamenaj vlastne nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Chtělo by to naopak zamčít PSP aby se tam nedostaly rodiče :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Chtělo by to naopak zamčít PSP aby se tam nedostaly rodiče :lol: Súhlas :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Neek.3
cau jak jzistim heslo psp?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts