Woozzi Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 japak se těšíte na tu určitě skvělou hru..? já osobně si myslím že to bude řežba jako svin...jelikoz takovou hru jsem si vždycky přál...jen doufám že bude taková, jak vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 V Levelu o tom psali a nejak z toho mam smisene pocity. Graficky to asi bude pekny, ale neni tech vetrelcu uz nejak moc? Pockam az na to bude recenze a pak budu hodnotit, prozatim 50:50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Březen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 ja tedy určitě 100% pro :)...jsem velkým fanouškem...sice je her docela dost..ale kvylitní hra o nich není ani jedna....:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 me stve ze tam enpude hrat za vetrelce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 me stve ze tam enpude hrat za vetrelce :D mě to osobně nevadí :D, už jen aby to tu bylo..ale 2009 je daleko :? moc fanoušků vetřelčího žánru tu není:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Je to paráda, AvPčka jsem dohrál obě a tohohle už se taky nemůžu dočkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Je to paráda, AvPčka jsem dohrál obě a tohohle už se taky nemůžu dočkat :) tak konečně nějakej fanda :)....a co si myslíš že byl lepší díl ? 1ka nebo 2ka?...mě se líbili obě, ale u dvojky jsem byl za marináka posranej :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Aliens: Colonial Marines odložen (zrušen) 11/02/2009 SEGA dneska oznámila hru Aliens vs. Predator, která udělala radost nejednomu hráči, ale zároveň s ním bylo oznámeno, že hra Aliens: Colonial Marines se odkládá nebo možná rovnou celá ruší. Pokud vám teď naskočily slzy do očí, tak věřte, že nejste sami. Jistě se nyní ptáte, jak jsme dospěli k této informaci. SEGA totiž dneska oznámila, že právě hra Aliens vs. Predator bude první hrou, která bude využívat tuto velkou licenci. Takže Aliens: Colonial Marines dřív jak po AvP rozhodně nevyjde. Fanoušci těchto monster si tak musí počkat na příští rok. ----------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Já na tohle jsem moc zvědavej Alieni jsou the best nejlepší zrůda co kdy byla vytvořena! A na hru jsem fakt zvědavej a to víc než moc:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 no na psn se objevilo 11minutove demo z teto hry, a ja osobne se tesim hodne :) co rikate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 No tak uvidíme jak to bude vypadat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.