ScRyX Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Bez anglictiny mi je ta naozaj luto...:cheesygrin:, doporucujem ti potom hru hrat so slovnikom, lebo z tej hry nebudes mat takmer nic, ten pribeh je fakt super(a naucis sa nove slovicka :P). P.S. Tie "obličeje", to je DMW...pozri si maily ktore ti dosli na zaciatku hry, a preloz si aspon tie, dozvies sa o hre celkom dost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Tak já fakt nevim, s tímhle jsem měl problém i u FF7... jsem ve Shinra Mansion a chci otevřít ten trezor... všechny věci se počítají jenom za klíčovou dírkou, že? 1) počet knih ležících otevřeně na zemi, stole...apod. 2) počet monster (objevují se, mizí) 3) počet jablek&konzerv 4) počet židlí koukám všude a tím myslím úplně všude, u těch monster koukám delší dobu na jedno místo jestli se tam nějaký monstrum neobjeví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 doporučuji si spočítat všechno..většina věcí je jednoduchých....taky mi to nevycházelo ...postupně jsem vše znova zkontroloval a pak zkoušel každé číslo směrem nahoru a dolů postupně změnit...prakticky hned jsem to měl protože mi chyběl jeden duch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 hmm muzete mi poradit jak na takovy to obri tlusty prase s rohama ? :D ma guard na kouzla i na mec jediny co funguje seou breaky a to trva strasne dlouho thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 hmm muzete mi poradit jak na takovy to obri tlusty prase s rohama ? :D ma guard na kouzla i na mec jediny co funguje seou breaky a to trva strasne dlouho thx Já ho vždycky bral zezadu... to ubírá víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Já ho vždycky bral zezadu... to ubírá víc... takovej noobik nejsem :D chapes proste nicim mu nedavam damage, tak jestli to de jinak nez si pockat na limity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Počkej až bude mit break jak na na kouzla a na meč!!To je potom oříšek!!Jsem kolem toho paka běhal půl hodiny a jako pako jsem čekal na DMW!!!Nejučinnější na něj jsou Cloud a Tseng!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Počkej až bude mit break jak na na kouzla a na meč!!To je potom oříšek!!Jsem kolem toho paka běhal půl hodiny a jako pako jsem čekal na DMW!!!Nejučinnější na něj jsou Cloud a Tseng!!! presne tohle myslim! hmm takze to jinak nejde :( kua to bude nuda cekat na dmw :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 mam dalsi problem :D jak mam sestavit 3 vozik? v navodu je napsany ze mam 4x vyhrat soutez v drepech ale u jakyho vojaka? sem vsechny uz porazil a ted mam na vyber s kym soutezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shax Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 ja mam ted docela solidní problém...hraju to na hard,sem v te casti,kde budu bojovat s holanderem,ale absolutne si nedokazu predstavit ze bych ho dal...mám 53 lvl,9600hp,700mp a asi 300 ap,pouzivam thungada(vetsinou 9999),wall,cura,asault twister a hp up++ a mp up++.Normalne i easy mise mi delaji problem,yvzhledem k tomu ze na normal uroven sem mise very hard zvladal v pohode a ted tohle:/ fakt nevim co delam spatne:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 ja mam ted docela solidní problém...hraju to na hard,sem v te casti,kde budu bojovat s holanderem,ale absolutne si nedokazu predstavit ze bych ho dal...mám 53 lvl,9600hp,700mp a asi 300 ap,pouzivam thungada(vetsinou 9999),wall,cura,asault twister a hp up++ a mp up++.Normalne i easy mise mi delaji problem,yvzhledem k tomu ze na normal uroven sem mise very hard zvladal v pohode a ted tohle:/ fakt nevim co delam spatne:( bud musis namastrovat uskakovani a kryt :lol: nebo nasbirat ty spravne itemy a hlavne HP break. 9.600 hp je hrozne malo. potrebujes itemy co prolmi max HP 9.999 na 99.999 a to same DMG pripadne i manu a pak mnohem silnejsi hp+ materie. viz navody v drivejsich postech (aspon myslim ze tam jsou) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shax Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 prave ze tam navody nejsou:D jak prolomit ty hp a dmg...je kolem toho spoustareci ale nic konkretniho...a ja vubec nemam tucha jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 prave ze tam navody nejsou:D jak prolomit ty hp a dmg...je kolem toho spoustareci ale nic konkretniho...a ja vubec nemam tucha jak na to musis prolejzat uplne cely jeskyne a vybrat vsechny bedny... tak to musis najit, kdyztak se zkus kouknout na http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Final_Fantasy_Wiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Název: Adaman Bangle Popis: nastaví Hp limit na 99999 Zisk: za dohrání M 7-3-6, v truhle v M 9-2-4 nebo 9-5-4 Materia Fusion: 1 ks = Hp +10% ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Název: Brutal Popis: nastaví limit poškození na 99999 Zisk: v truhle v M 9-6-3, za dohrání 7-4-6 nebo 9-5-1 Materia Fusion: 1 ks = Atk +1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Název: Genji Armor Popis: nastaví Hp limit na 99999, automaticky aktivuje status Endurance a Regen Zisk: u všech postav a summonů v DMW musíte mít 100% Materia Fusion: není ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Název: Genji Shield Popis: automaticky aktivuje status Barrier a MBarrier, absorbuje všechny elementy a blokuje všechny negativní statusy Zisk: od Magic potu v M 7-6-6 Materia Fusion: není ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Název: Genji Glove Popis: nastaví limit poškození na 99999 a útok je vždy kritický Zisk: v truhle v M 9-6-4 Materia Fusion: není ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- neni? :dozey: je tam skoro secko, hned prvni post, to dante secko popsal, proste sezenes item a equipnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 hmm, asi je to trapná otázka ale materie Water se v týhle hře asi získat nedá co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 hmm, asi je to trapná otázka ale materie Water se v týhle hře asi získat nedá co? myslim ze ne.... a na co vlastne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 myslim ze ne.... a na co vlastne? :D Ále, to jen že jsem zvyklej na jiný FF díly kde Water je tak jsem myslel že jsem ji přehlídnul:).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ále, to jen že jsem zvyklej na jiný FF díly kde Water je tak jsem myslel že jsem ji přehlídnul:).... pamatuju na vybijeni cactuaru v FFVIII prave pouzivanim water :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Nevíte někdo jak se můžu dostat do sektoru 7, myslim že je za tim dětskym hřištěm v sectoru 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Nevíte někdo jak se můžu dostat do sektoru 7, myslim že je za tim dětskym hřištěm v sectoru 6 uz si nepamatuju kde je sector 7 nebo jestli tam je ale vim ze pres to hriste se nikam dostat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 uz si nepamatuju kde je sector 7 nebo jestli tam je ale vim ze pres to hriste se nikam dostat nejde Ale za tim hřištěm je takový to pole do další sekce jenže neni modrý ale červený takže momentálně nepřístupný... Když jsem scháněl dřevo pro Aerithin flower wagon tak jsem ho dostal od týpka co si tam chtěl postavit restauraci(musel jsem mu vymyslet název restaurace), tak jsem doufal že se tam dá nějákym způsobem dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Pokial si pamatam tak to pole je vzdy cervene a nedostanes sa tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 zdravim mám malej problem...jak uteču z toho domu dke se bojovalo se saphirotem tak pak mám najít oblečení pro clouda....ale je ve skříni která je zemčená....jak se do ní dostanu??? pls poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Čau lidi,jak to tady všechno čtu,tak mě napadlo že byste potřebovali pomoct,nabízím vám proto jedinečnou nabídku!Mám dva SAVE z Crisis Core 1.SAVE: Normal Mode Damage: 30.000-35.000 Mise splněno: 100% Pozice: Portal of Severence Obchody: Všechny Atributy: ATK - 255 VIT - 211 MAG - 210 SPR - 210 LCK - 96 DMW: Všechny až na Magic Pota HP: 99.999 MP: 1198 AP: 680 2.SAVE: Hard Mode - Navázání na 1.SAVE Damage: 30.000-35.000 Mise splněno: 17% Pozice: Briefing Room - Těsně před odjezdem do Nibelheimu Atributy: ATK - 255 VIT - 255 MAG - 210 SPR - 210 LCK - 96 Questy: Všechny květinový vozíky hotovy Všichni špióni z Wutaie chyceni Questy pro mise splněny...Kapitán v Loveless Avenue, SOLDIER 3rd Class v Briefing Room atd. -- HOTOVO DMW: Sephiroth,Angeal,Tseng,Cloud,Aerith,Cissnei a Genesis, zbytek si dodělejte HP: 99.999 MP: 1198 AP: 680 JEDNÁ SE O MOJE VLASTNÍ SAVY (KDO BUDE CHTÍT SAVE,AT MI NAPÍŠE) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 cau cau vcera sem dohral Crisis core a zacal znovu na hard a kdyz sem tu tak procital ty vase atributy kde to berete ? XD ja treba nevim co s tema mako stone rika se tam pouzi je v mateira fusion ale tak kdyz je chci dat tak je tam nevidim proc? ;) nebo my nejak vysvetlete jak to funguje a kde berete tak imba staty xD dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.