Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

zmena uvodni animace

sir Geralt

Recommended Posts

Uz vas nudi trapna animace s napisem Sony computer entertiment?tak si ji zmente podle sveho vkusu stimto programem :)

takze staci stahnout tenhle soubor nakopirovat z nej slozky do psp

http://www.sendspace.com/file/g0267f

az toto udelate najedte do recovery menu>configuration>Skip SCE logo Enabled

a pak zase do recovery menu>configuration>Autoran program at...........Enabled

a mate hotovo 8)

pmf. videa ktere chcete pouzit jako intro musite prejmenovat na intro a pak nakopirovat do PSP>SYSTEM>INTRO

kdyby vam neco nebylo jasny tak pisnete na icq

jeste jedna poznamka: vsechno se spousti pouze z karty neprobiha zadny zapis do flash pameti, takze riziko bricku je nulove

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo a kde to tam najdu? kde mam hledat v gamebootech?

edit : jo uz to asi mam je to CInstro ? je tam jen jedno :(

jo tam je ke stazeni jenom jedno, ale co sem ja zkousel tak mi tam zatim sli vsechny vide ve formatu .pmf takze tam muzes dati ty co pouzivas na gameboot jenom je musis prejmenovat na intro a hodit je do ty slozky v systemu

Odkaz ke komentáři

jo tam je ke stazeni jenom jedno, ale co sem ja zkousel tak mi tam zatim sli vsechny vide ve formatu .pmf takze tam muzes dati ty co pouzivas na gameboot jenom je musis prejmenovat na intro a hodit je do ty slozky v systemu

hadam, ze vlastni vyrobene gamebooty (pmf soubory) nefunguji, ze? Ptam se, protoze dneska rano mi odeslo PC :( bud mu zeme lehka
Odkaz ke komentáři

hadam, ze vlastni vyrobene gamebooty (pmf soubory) nefunguji, ze? Ptam se, protoze dneska rano mi odeslo PC :( bud mu zeme lehka

no ja bych rek ze budo fungovat i pmf. videa vlastni tvorby, jinak uprimnou soustrast sam sem to uz 2 zazil a neni to prijemna zalezitost :cry:

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu