Bourec Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Mám menší problém. Při hraní Final Fantasy VIII na PSP mi hra při soubojích zamrzá. Zkusil jsem dve ruzne verze ale porad to mrzne. Nevi nekdo cim by to mohlo byt, popripade jestli se to da nejak spravit ? Firmware mam 3.80 M33-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Skus hodit CF 3.90m33-2 ..tam mne to facha popripade nastav v rencovery UMD mod na m33 driver .. jinac nwm .. tekken90 - aha , tak promin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 je to tím že PSX FF7 není plně kompatibilní v PSP emulátoru viz. http://www.gamerspress.com/index.php?title=PSX_on_PSP_Compatibility_List TyraniusXf_M00N: UMD drive má vliv pouze na ISO/CSO hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bourec Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Jedna se o FF 8. Ale hádám ze je to jedno. Zkusim to updatovat na 3.90 a uvidim. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 skus jedine dat do iso estly mas v cso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 ale jemu se jedna o psx hru,tzn eboot...ten si asi do cso neda, trosku cti nez neco napises Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bourec
Mám menší problém.
Při hraní Final Fantasy VIII na PSP mi hra při soubojích zamrzá.
Zkusil jsem dve ruzne verze ale porad to mrzne.
Nevi nekdo cim by to mohlo byt, popripade jestli se to da nejak spravit ?
Firmware mam 3.80 M33-5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts