lakilulu Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 dal som restore default settings a od vtedy mi funguje tlacitko O ako potvrdenie namiesto X ako to vratim spet:( prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 v recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Recovery Menu/Registry Hacks/ viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lakilulu Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 super dakujem vam...uz to ide... este mam taky problem ze ked idem spustit iso hru tak mi spusti umd co mam...ale ked spustim recovery a chcem ist do Configuration tak im sekne na tmavo displey a vypne sa psp....( do ostatnych podzloziek vstupim v pohode ) musim asi preinstalovat firmware ? mam ten posledne m33 3.90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Recovery/Advanced/Format flash1 nebo Advanced/Toogle USB to flash1 a smaž config.se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lakilulu
dal som restore default settings a od vtedy mi funguje tlacitko O ako potvrdenie namiesto X ako to vratim spet:(
prosim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts