zozy Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 mam problem normalne jsem projizdel gow a v jedne mistnosti jak tam vejdete tak se zavrou dvere,jsou tam dva ritiri ktere posunu ke zdi a potom muzu vylezt nahoru k tomu koni ale nevim jak se odsad mam dostat,diky moc za odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 čekal bych že ty jako uživatel který tu je delší dobu se bude snažit hledat ;) viz tento topic tenhle problém se tam řešíte velmi často http://www.console-forum.net/showthread.php?t=6599 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 mam problem normalne jsem projizdel gow a v jedne mistnosti jak tam vejdete tak se zavrou dvere,jsou tam dva ritiri ktere posunu ke zdi a potom muzu vylezt nahoru k tomu koni ale nevim jak se odsad mam dostat,diky moc za odpovedi. Vysuň ty schody ale neskákej nahoru,ale běž nalevo okolo těch schodů a najdeš tam tajný vchod.Běž do něj a jsi v další místnosti.Tohle je asi největší rébus ve hře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 diky vsem pls lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
mam problem normalne jsem projizdel gow a v jedne mistnosti jak tam vejdete tak se zavrou dvere,jsou tam dva ritiri ktere posunu ke zdi a potom muzu vylezt nahoru k tomu koni ale nevim jak se odsad mam dostat,diky moc za odpovedi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts