zozy Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 mam problem normalne jsem projizdel gow a v jedne mistnosti jak tam vejdete tak se zavrou dvere,jsou tam dva ritiri ktere posunu ke zdi a potom muzu vylezt nahoru k tomu koni ale nevim jak se odsad mam dostat,diky moc za odpovedi.
0 LukDM Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 čekal bych že ty jako uživatel který tu je delší dobu se bude snažit hledat ;) viz tento topic tenhle problém se tam řešíte velmi často http://www.console-forum.net/showthread.php?t=6599
0 placek Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 mam problem normalne jsem projizdel gow a v jedne mistnosti jak tam vejdete tak se zavrou dvere,jsou tam dva ritiri ktere posunu ke zdi a potom muzu vylezt nahoru k tomu koni ale nevim jak se odsad mam dostat,diky moc za odpovedi. Vysuň ty schody ale neskákej nahoru,ale běž nalevo okolo těch schodů a najdeš tam tajný vchod.Běž do něj a jsi v další místnosti.Tohle je asi největší rébus ve hře.
Otázka
zozy
mam problem normalne jsem projizdel gow a v jedne mistnosti jak tam vejdete tak se zavrou dvere,jsou tam dva ritiri ktere posunu ke zdi a potom muzu vylezt nahoru k tomu koni ale nevim jak se odsad mam dostat,diky moc za odpovedi.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts