klip Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Hraji NFS Carbon - ISO 365MB a stále v jedné a té samé zatáčce se mi sekne PSPčko (2.71B). Jsem sám, a nebo má někdo ten samý problém? Případně prosím o odkaz na jiný ISO Rip. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MArval Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 asi spatnej rip---.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Známý problém, musíš přes Devhook. Dávám Ti ho do přílohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dj_Shark Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 No ještě že mám dobreou klasickou 1.5 a emuluju všechno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Hajzl, v tý samý zatáčce, kterou nemůžeš v kampani vynechat se mi to taky sekalo, ale s jinym ripem to šlo, pak sem si nahrál back tenhle. Mrknu na ten DevHook, ještě jsem neměl tu čest. Jen by mi někdo mohl říct jak to používat... Vypadá to nechutně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 mel jsem podobny problem a to i s 1,5 GB verzi(full),ale pres devhook se mi to jeste ani jednou neseklo ...devhook to proste jisti :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klip Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Známý problém, musíš přes Devhook. Dávám Ti ho do přílohy. Super!! Díky. Vše funguje :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Funguje tenhle slavnej devhook i na SE-C? Všichni tu reptaj jen o dh pro se-b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klip Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Funguje tenhle slavnej devhook i na SE-C? Všichni tu reptaj jen o dh pro se-b Jo, funguje i s SE-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Mam stejny problem i stejny rip. Viva Devhook! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BennyBy Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Me na to pomohla jednoducha vec proste jsem vyndal UMD a Recovery menu jsem dal USE NO-UMD na Enabled, a vse v pohode :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HaliG Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 a kde je to USE NO-UMD ja sem ro v recovery nenasel. Lezu tam spravne kdyz pri startu drzim pravej button?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bl@-t3r Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hele kam mam nakopirovat ten devhook?pls a mam ho prejmenovat?bo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hele kam mam nakopirovat ten devhook?pls a mam ho prejmenovat?bo coSoubory ze slozky new install prekopiruj do PSP a uz ti Devhook pojede :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hele kam mam nakopirovat ten devhook?pls a mam ho prejmenovat?bo co Hh zase já :) Už si ty NFSC "rozjel"? Jinak v popisu u tohot DH co sem psotoval Jajar, je napsáno, že je pro fw 2.71 SE_B, ne? Mrkni raději na hybrid 0.46 návod co sem psal, myslím, že Dutch ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bl@-t3r Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 no ja sem stahl ten DH co je tady nahore a zadnej new instal tam nejni jen psp->game>a nekej ebot.pbp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 no ja sem stahl ten DH co je tady nahore a zadnej new instal tam nejni jen psp->game>a nekej ebot.pbp Nejsem si jistý jestli ti to s fw 3.02 OE-B bdue fungovat :( Jinak tady na fóru jsou návody na DH, tak se po nich mrkni ;) (obzvláště hledej ty pro fw 3.02 OE-X).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hele kam mam nakopirovat ten devhook?pls a mam ho prejmenovat?bo co Hh zase já :) Už si ty NFSC "rozjel"? Jinak v popisu u tohot DH co sem psotoval Jajar, je napsáno, že je pro fw 2.71 SE_B, ne? Mrkni raději na hybrid 0.46 návod co sem psal, myslím, že Dutch ;) Zkousel jste nekdo zda je ten bug i 3.02 OE-B? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bl@-t3r Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 az na to ze nemam 3.02OE-X ale 2.71SE-B tak nvm proc to tam neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 no ja sem stahl ten DH co je tady nahore a zadnej new instal tam nejni jen psp->game>a nekej ebot.pbp Nejsem si jistý jestli ti to s fw 3.02 OE-B bdue fungovat :( Jinak tady na fóru jsou návody na DH, tak se po nich mrkni ;) (obzvláště hledej ty pro fw 3.02 OE-X).. Nojo, ale on má v podpisu 2.71 SE-B :) , to by mu měl fungovat ten co jsem tady dával. Jestli ho budeš stahovat tak, obě složky (PSP a dh) nakopíruj na root karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 No ještě že mám dobreou klasickou 1.5 a emuluju všechno.... voe tak pusti hru z PSX skus naemulovat 3.00 or 3.02 a budu ti sekat aj mp3 nad 196kbps :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 no ja sem stahl ten DH co je tady nahore a zadnej new instal tam nejni jen psp->game>a nekej ebot.pbp Nejsem si jistý jestli ti to s fw 3.02 OE-B bdue fungovat :( Jinak tady na fóru jsou návody na DH, tak se po nich mrkni ;) (obzvláště hledej ty pro fw 3.02 OE-X).. Nojo, ale on má v podpisu 2.71 SE-B :) , to by mu měl fungovat ten co jsem tady dával. Jestli ho budeš stahovat tak, obě složky (PSP a dh) nakopíruj na root karty. Lol sry, předtím v té sekci 10/2006... jsem se přehlédl :) - už je večer, tak mne musíte omluvit :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
klip
Hraji NFS Carbon - ISO 365MB a stále v jedné a té samé zatáčce se mi sekne PSPčko (2.71B).
Jsem sám, a nebo má někdo ten samý problém?
Případně prosím o odkaz na jiný ISO Rip.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts