Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NFS Carbon

klip

Otázka

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Hajzl, v tý samý zatáčce, kterou nemůžeš v kampani vynechat se mi to taky sekalo, ale s jinym ripem to šlo, pak sem si nahrál back tenhle. Mrknu na ten DevHook, ještě jsem neměl tu čest. Jen by mi někdo mohl říct jak to používat... Vypadá to nechutně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
hele kam mam nakopirovat ten devhook?pls a mam ho prejmenovat?bo co

Hh zase já :)

Už si ty NFSC "rozjel"?

Jinak v popisu u tohot DH co sem psotoval Jajar, je napsáno, že je pro fw 2.71 SE_B, ne?

Mrkni raději na hybrid 0.46 návod co sem psal, myslím, že Dutch ;)

Zkousel jste nekdo zda je ten bug i 3.02 OE-B?
Odkaz ke komentáři

• 0
no ja sem stahl ten DH co je tady nahore a zadnej new instal tam nejni jen psp->game>a nekej ebot.pbp

Nejsem si jistý jestli ti to s fw 3.02 OE-B bdue fungovat :(

Jinak tady na fóru jsou návody na DH, tak se po nich mrkni ;) (obzvláště hledej ty pro fw 3.02 OE-X)..

Nojo, ale on má v podpisu 2.71 SE-B :) , to by mu měl fungovat ten co jsem tady dával. Jestli ho budeš stahovat tak, obě složky (PSP a dh) nakopíruj na root karty.

Odkaz ke komentáři

• 0
no ja sem stahl ten DH co je tady nahore a zadnej new instal tam nejni jen psp->game>a nekej ebot.pbp

Nejsem si jistý jestli ti to s fw 3.02 OE-B bdue fungovat :(

Jinak tady na fóru jsou návody na DH, tak se po nich mrkni ;) (obzvláště hledej ty pro fw 3.02 OE-X)..

Nojo, ale on má v podpisu 2.71 SE-B :) , to by mu měl fungovat ten co jsem tady dával. Jestli ho budeš stahovat tak, obě složky (PSP a dh) nakopíruj na root karty.

Lol sry, předtím v té sekci 10/2006... jsem se přehlédl :) - už je večer, tak mne musíte omluvit :oops:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu