aaischa Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 dekujeme moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 hodíse prosím někdo savy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanicka14 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Cau , nevite nekdo pls cheaty na hru colin mcrae rally 2005 aby se mi otevreli vsechny auta a trate :psp: ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 čuss lidi nevím jestli to tu už někde je ale nenašel jsem to... co takle udělat nějakou soutěž v CMR 2005 PLUS? že by vždy někdo napsal trať, počasí, auto a jelo by se na čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 cheaty nwm ale jestli by ti stacil 100% tak ho mas tady http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/925184.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Ale má to jeden háček. Když to neni po netu tak nikdo nemůže kontrolovat časy a já si taky můžu vymyslet že sem to stih za třeba deset vteřin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Ale má to jeden háček. Když to neni po netu tak nikdo nemůže kontrolovat časy a já si taky můžu vymyslet že sem to stih za třeba deset vteřin to je pravda no:( tak pak ještě kvalitní fotky a důvěra... jako to bylo kdysi s Juiced 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skimer Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Zdravím vrátil jsem se k Colinovi a mám menší problém...občas se stane při načítání závodu že se to sekne a PSP se vypne...nevíte čím by to mohlo být? díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 No Colin má perfektní grafiku, fyziku, jediné co mi na něm vadí je to jak je auto pořád ve smyku, vůbec žádná realita (v řízení), jinak je to lepší než ve wrc, už jenom to když nabouráš čelně do stromu ve WRC jedeě dál a máš odpadlý zadní nárazník, WRC = arkáda, ten se mi líbí akorát v tom že to auto není pořád ve smyku a včas hlásí kam máš jet, pravda když sjedeš z trati tak tě to skoro hned automaticky vrací zpět, kdežto v Colin tam můžeš jet daleko, už jsem se proháněl omylem i po poli :-D teď záleží co vlastně od rally očekáváš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Zdravím vrátil jsem se k Colinovi a mám menší problém...občas se stane při načítání závodu že se to sekne a PSP se vypne...nevíte čím by to mohlo být? díky ... Dělá ti to asi cfw, takže co máš za CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skimer Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Dělá ti to asi cfw, takže co máš za CFW? Vyřešeno...jinak mám Gen-Prometheus 2...bylo to naky divny ISO melo to asi 900MB stahnul jsem verzi co ma 1,6GB a vsechno jede jak ma...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.