Wartryton Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 to je v :censored: s nikym jsem jeste nehral je to snad horsi nez nhl 07 :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 ja v takovyhle hrach jako je nfsps,nhl 07,fifa xx jsem taky jeste vzivote z nikym nehral ale u MOH neni problem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 to je v :censored: s nikym jsem jeste nehral je to snad horsi nez nhl 07 :cry: Rikam,jak mi prijde klic tak si zahrajem:P:D;) A napis me tam uz pls;) EDIT:Jo a na foru mam sice prezdivku CONTER ae moje prava prezdivka je Hyna002 :lol:;)a tak mam i ulozenou fifu:D;)...az budou pts(ktery sem vymenil s wrytakem:lol: tak si asi zmenim nick:D;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 hele borci. poku by jste chtěli, tak mam hotovej web pro ligu na psp ve fifě. tak pokud by jste chtěli, tak stačí jenom dodělat pravidla a můžete mít i webík. ale pokud zájem nebude, tak rozjedu ligu vlastní :) a kontakt je icq: 257 879 614. Samozrejme zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.