Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NHL 07 - online liga

Wartryton

Recommended Posts

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

už se těšim už sem s někym hral z tohoto fora ani nevim kdo to byl ale kdyby mně poznal jsem xilencebad poprví sem vyhrál a podruhý prohrál

premen si jmeno na Shifter prosim je to napsany v pravidlech ;) pak kdyz s nekym budes hrat tak te kickne z mistnosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám problém - můj nick (mirio) už někdo používá. Já si musel založit účet "panzermirio" tak snad to nebude vadit...

P.S. Jsem zrovna ve hře, dá někdo zápas?

jo nevadi .. doufam ze si to zapamatuju jeste pripisu asi vase nicky ... sry kamo ted davam se shiftim :D

Odkaz ke komentáři

Tak jak to vypadá? Dá se to nějak nastavit? Napadlo mě, jestli si tady nevypsat kdo s má jaké *.iso, firmware, sílu wifi, slim nebo fat, takt procesoru, rychlost připojení atd. a zkusit najít nějakou kompatibilitu, ať to můžem rozjet...

No nevim jesi to neni zbytečné, pač podmínky hry jsou přesně stanovené,a kdo chce hrát musí mít na staveno všechno přesne podle návodu,a mít stejný ISO. Ke stahnutí na 1.stránce tohoto topiku.

Jinak dnes bych zagral, kolem 23 vecer az do rana mam cas, no mam ted cas furt,tak pisnete na messengera at ho k necemu vyuziju. Nick: yokozumcz

Odkaz ke komentáři

No nevim jesi to neni zbytečné, pač podmínky hry jsou přesně stanovené,a kdo chce hrát musí mít na staveno všechno přesne podle návodu,a mít stejný ISO. Ke stahnutí na 1.stránce tohoto topiku.

Jinak dnes bych zagral, kolem 23 vecer az do rana mam cas, no mam ted cas furt,tak pisnete na messengera at ho k necemu vyuziju. Nick: yokozumcz

No, nevím. Vzhledem k tomu, že kluci tady psali (jmenovitě Wartryton), že jsou pořád nějaké problém v kompatibilitě. Někdo se připojí, někdo ne.

Jinak s čtením problémy nemám a první post jsem si nastudoval, neměj obavy. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu