Daxter Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Tak já bych se přidal a beru si San Jose Sharks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Přidal jsem pravidla kdyštak ještě nějaká navrhněte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 už se těšim už sem s někym hral z tohoto fora ani nevim kdo to byl ale kdyby mně poznal jsem xilencebad poprví sem vyhrál a podruhý prohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 už se těšim už sem s někym hral z tohoto fora ani nevim kdo to byl ale kdyby mně poznal jsem xilencebad poprví sem vyhrál a podruhý prohrál premen si jmeno na Shifter prosim je to napsany v pravidlech ;) pak kdyz s nekym budes hrat tak te kickne z mistnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 no já vim ale bude problém s e-mailem ale co bych pto to neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 vsak si zaloz novej :) Edit : nedame match? Shifter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 tak jo jsem přejmenován Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirio Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Já mám problém - můj nick (mirio) už někdo používá. Já si musel založit účet "panzermirio" tak snad to nebude vadit... P.S. Jsem zrovna ve hře, dá někdo zápas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Já mám problém - můj nick (mirio) už někdo používá. Já si musel založit účet "panzermirio" tak snad to nebude vadit... P.S. Jsem zrovna ve hře, dá někdo zápas? jo nevadi .. doufam ze si to zapamatuju jeste pripisu asi vase nicky ... sry kamo ted davam se shiftim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 to je v :censored: cloudmasterovi to nejde a shifterovi to jde ale s nekym jinym .. cim to krucinal muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Twl jediny stesti je ze nejvetsi signal na Wifku mam v posteli :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Zdarec napiste me taky do ligy. Yokozum a budu hrat za calgary. mozno zahrat nejakej ten match i jako pratelak muzem si napsat po mesengeru v psp nick mam yokozumcz tak pisnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 yokozum zahral bys tedkon? pod na gomessengera nick: cloudmaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirio Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Tak jak to vypadá? Dá se to nějak nastavit? Napadlo mě, jestli si tady nevypsat kdo s má jaké *.iso, firmware, sílu wifi, slim nebo fat, takt procesoru, rychlost připojení atd. a zkusit najít nějakou kompatibilitu, ať to můžem rozjet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Tak jak to vypadá? Dá se to nějak nastavit? Napadlo mě, jestli si tady nevypsat kdo s má jaké *.iso, firmware, sílu wifi, slim nebo fat, takt procesoru, rychlost připojení atd. a zkusit najít nějakou kompatibilitu, ať to můžem rozjet... No nevim jesi to neni zbytečné, pač podmínky hry jsou přesně stanovené,a kdo chce hrát musí mít na staveno všechno přesne podle návodu,a mít stejný ISO. Ke stahnutí na 1.stránce tohoto topiku. Jinak dnes bych zagral, kolem 23 vecer az do rana mam cas, no mam ted cas furt,tak pisnete na messengera at ho k necemu vyuziju. Nick: yokozumcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Musim sosnout od budnism protoze rapid nemam premium:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirio Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 No nevim jesi to neni zbytečné, pač podmínky hry jsou přesně stanovené,a kdo chce hrát musí mít na staveno všechno přesne podle návodu,a mít stejný ISO. Ke stahnutí na 1.stránce tohoto topiku.Jinak dnes bych zagral, kolem 23 vecer az do rana mam cas, no mam ted cas furt,tak pisnete na messengera at ho k necemu vyuziju. Nick: yokozumcz No, nevím. Vzhledem k tomu, že kluci tady psali (jmenovitě Wartryton), že jsou pořád nějaké problém v kompatibilitě. Někdo se připojí, někdo ne.Jinak s čtením problémy nemám a první post jsem si nastudoval, neměj obavy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ja mam takovej napad .. Lukan a ja vpoho nam to jede (mame oba sony) ale kdyz hraju proti nekomu tak maji Sandisk.. ja dostanu Sandisk v nejblizsich dnes tak to skusime ale pochybuju ze to na to ma vliv ale tak muzem to skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirio Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Někde jsem četl, že to může být i rychlostí karty, ale fakt nevím. Já mám Sandisk Ultra II. K někomu se připojím, k někomu ne. Na netu jsem nic kloudného k infrastructure modu NHL 07 nenašel... :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Ale to katou by to mohlo bejt, protoze kdyz sem hral prez play now tak to fakalo ale kdyz sem hral proti wrytonovi tak ne...mam sandisk 8Gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 když se první sezóna hraje s NHL týmama tak bych třeba druhou dal s ELH týmama co vy na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirio Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Tak pokud je to kartou, tak co takhle zkusit hrát přes USBHost (čili *.iso na disku)? To by problémy s kartou muselo eliminovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Tak pokud je to kartou, tak co takhle zkusit hrát přes USBHost (čili *.iso na disku)? To by problémy s kartou muselo eliminovat... no jo ale ne všem tohle de třeba já to nerozchodil asi sem lepml :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 du taky, a dejte mi team jakej chcete, jsem lama, tak mi dejte nejakej dobrej:-) nick Maximus-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 to bude asi tou kartou s Lukan a MartiN hraje a mame vsechni sony .. az prijde sandisk tak to skusime s hracema kteri maji sandisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.