Shifter960 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 hm to je hezký já mám jednu lexar a druhou sandisk ale nechce se mi to přehazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 hm to je hezký já mám jednu lexar a druhou sandisk ale nechce se mi to přehazovat 3min te urcite nezabije :lol: Edit: kdyby ty karty meli teda na sebe vliv tak by jsme udelali 2ligy ... Sony Sandisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 kdyby ty karty meli teda na sebe vliv tak by jsme udelali 2ligy ... Sony Sandisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 kouknete na prvni prispevek , tak kde je to proškrtlí tak to doplnte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 kouknete na prvni prispevek , tam kde je to proškrtlí tak to doplnte Edit: sry ze jsem to napsal 2x fakt sry už se to taky urcite nekomu stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 tak tu mám info je to o kartách tak že karta SONY de jen se SONY a sandisk de se sandisk a LEXAR jupí tak že ten kdo bude chtít hrát bude muset vlastnit asi sandisk a nebo když bude mít jen sony bude muset hrát jen s hráčema co vlastní sony což bude obtížné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 tak to udelame spis Sandisk Turnaj ne? ... vsichni tady maji sandisk ;) (asi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 mam 4GB SanDisk a 1GB Sony, nevim jestli by se mi tam vešlo cso :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 to si děláte srandu já mám sony a nehodlám si koupit Sandisk mám jenom Sandisk 512 mb :roll: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Pokud si chcete semnou zahrat NHL tak pojdte cekam na vas :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Pokud si chcete semnou zahrat NHL tak pojdte cekam na vas :dozey: lukan už tam du a co ty máš za kartu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 jo jen wryton já mám i sandisk ale to je asi jedno když s lexarem de hrát proti sandisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 já si snad koupim 2 gb Sandsik protože chci hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirio Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Pojďte to někdo zkusit, teď jsem tam... EDIT: Založil jsem hru v Lobby - Beginners Room - panzermirio - heslo "adg", čekám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 martin kup si 8gb sandisk :) koupil jsem ji za 2200 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 martin kup si 8gb sandisk :) koupil jsem ji za 2200 :) já už 8gb mám sice sony ale nebudu kupovat další asi koupim možná 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 2gb, si kup 4gb lexar za 900 z alza.cz ale to ti asi tak rychle nedovezou mně to dovezli do dvou dnu a je no fake rychlej přenos dobrá karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 2gb, si kup 4gb lexar za 900 z alza.cz ale to ti asi tak rychle nedovezou mně to dovezli do dvou dnu a je no fake rychlej přenos dobrá karta zejtra nebo v pátek si zajedu koupi 4 nebo 2 gb sd nejspíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 njn není špatná volba tak sandisk je nej že jo ale až se bude hrát to se těšim koukám že hodně lidí ma sandisk tak se to bude moct brzo rozjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 pojdte si někdo ted zahrat NHL se sandiskem a iso ted tam sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 hm karta me asi neprijde :cry: mozna tak za 2tydny ... vsak jeste nezacala sezona tak co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 zdar hodte me tam taky:lol: nick:bystri tým: ATLANTA trashers:lol: mam sandisk EDIT://sakra atlanta je uz zabrana:cry:tak si vezmu EDMONTON oilers:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Cus lidi (Wartwryton), me tam kdyztak taky napista a kdyby uz nebylo misto tak me napiste do druhe ligy (pokud nejaka bude:D) a tym treba Tampu Bay a kartu mam Sandisk......predem dik :D EDIT:// PLS reknete mi prosim vas presny nazev toho NHL 07 ktery si mam stahnout link od Budism nefunguje a z rapidu stahovat nemuzu , tak si to asi musim stahnout z torrentu ,ale nevim presny nazev.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 ted jsem v pohode hral proti bystryi a ma sandisk takze je chyba asi nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 jo, abych byl teda úplnej, mám Sandisc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.