Wartryton Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Konecne sem si z nekym zahral :) . Ale uz si nepamatuju nick. Hrali sme DETROIT :EDMONTON a ja vyhral 3:2 v prodlouzeni...... Nebyl to nekdo z vas? Ja hral za DETROIT to je super :wohow: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Konecne sem si z nekym zahral :) . Ale uz si nepamatuju nick. Hrali sme DETROIT :EDMONTON a ja vyhral 3:2 v prodlouzeni...... Nebyl to nekdo z vas? Ja hral za DETROIT jo to sem byl já :dozey: :D nezahraje teďky někdo ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 ja zahraju dem na to...muj nick: Cloudy CZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 muj nick=DriverCZfly ale nevim jak se tam pari uz tam mam cludyho :lol::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Takže v JRC ted maj nabidku 1+1 hra zdarma. Takze kdyz bych u nas v LBC koupil 2x NHL za 650 tak bych za pulku tyhle ceny jedno to UMD nekomu prodal. Máte někdo zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Ja bych hral dneska proti tem s lidem z ligy s kterima sem jeste nehral moje icq: 212548514 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 tak si asi za pul hodiny kupuju nhl umd a v jrc je akce 1+1 tak ze kdo by chtel koupit fugl nove umd nhl at mi napise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 no tak jak koukám jrc má takovou akci asi koupím to NHL + nějakou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 a nemůže být problém při hraní UMD a ISO???? to asi nejde ne? EDIT: jééééé zamopěl sem editovat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Toz me tam naposte new jerssey... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 no tak jak koukám jrc má takovou akci asi koupím to NHL + nějakou hru vsak kup si nhl a dostanes hru zdarma a to si vyber taky nhl a nekomu prodej na online ligu :) cca za 380kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Konecne sem si z nekym zahral :) . Ale uz si nepamatuju nick. Hrali sme DETROIT :EDMONTON a ja vyhral 3:2 v prodlouzeni...... Nebyl to nekdo z vas? Ja hral za DETROITto sem byl já:).ale včera jsem všechny zápasy prohlál,2x v prodloužení:cry:doufám,že to bude dnes lepsi:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 date nekdo ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Mozna pozdeji urcite dam pridam si te na ICQ ;) jinak moje ICQ 454-402-457 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Kdo si semnou ted zapari?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Nevite nekdo proc nejdou davat odvety objevi se tam jeste pred vyberem tymu ze se proste nemuzu pripojit, ja muzu hrat s jednou osobou tak kazdych 10h(asi),S tim sou porad nejaky problemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 tak ta akce u JRC už není ale to je jedno koupil jsem to UMD přijdu domů natěšenej že budu hrát konečně s hafo lidma a vono HOVN* nejde to s nikym ani s wryton kterej má taky UMD skoušel jsem mrtě lidí jes to stejný jak s iso akorát že s iso sem si zahrál ale spon s někym doufám že mi vemou reklamaci EDIT:tak ne ted sem hral s někym s kym sem hral normal s iso a on má iso a já s nim hrál s umd takže to není umd nebo iso ale něčim uplně jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 nemuze to byt druhej PSP :?: (SLIM? FAT? ) proti tem co maj slim to neslo a proti tem co maj Fat to slo .. dalsi moznost Edit : nee lukan ma slim takze asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 tak by možná bylo dobré vypsat kdo má slima a kdo fata já mám slima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 nebude lepsi mit nastaveny defaul misto 233? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 možná by to pomohlo s hraní s UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 podte nekdo dat zapas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Lidi dneskaa to vidím zas tak kolem 23:00 hodiny az do rána:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 taky by sem se prihlasil ale potreboval bych poradit s usb wifi klicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 lidi je tam teď někdo abych tam nechodil zbytečně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.