Yokozum Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 No ja tam budu kolem 23hodiny.. bohuzel nemuzu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 da ted nekdo proti mne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 ja tam du ve 21:00:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 ja tam du ve 21:00:lol: Ok v 9 zalozim a dame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 klucííí kdo zahraje sem tam tak pojďte pls chci hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 klucííí kdo zahraje sem tam tak pojďte pls chci hrát jdeme hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Kdo by zahral dnes od 17:00 do .....kolika chcete napiste.Nebo si me pridejte na ICQ a zakotime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Kdo by zahral dnes od 17:00 do .....kolika chcete napiste.Nebo si me pridejte na ICQ a zakotime :) Ja ted dam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 zahral bych dneska s nekym... 372-482-135 icq ...dyztak se ozvete a domlvime se na case ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 hele a nemuze to byt Pingem ? ze mame vysokej ? skuste 2tydny nic nestahovat do psp (hry apd.) .. já mám čím dál mín ping tak skusime to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 da ted nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 To WartWriton: Podle me ne, ja uz sem to hral aj s zadnou carkou a jelo mi to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 kdo si zahraje teď hned??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 treba ja:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Ja taky...214-368-497... pisnete kdo chce ted parit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 až dohraju s bystrim tak dám ;) ach jo bystri je moc dobrej :( xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 :D ten 1 zapas si nehral,ten 2 si na konci hral,taky si mi dal 4 goli v posledni tretine,skoncilo to 7:3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 :D ten 1 zapas si nehral,ten 2 si na konci hral,taky si mi dal 4 goli v posledni tretine,skoncilo to 7:3 :) ne v prvním zápase to prostě nešlo nevím proč fakt nechápu a druhej 7:3 kolik skončil ten první 5:0_??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 pls tyky by sem se pripojil ale newim jak zapojit USB WIFI klic pomuze mi nekdo ????? jinak by sem hral za Boston Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 MalickyBobrik: Tak si pridej neci ICQ do seznamu kontaktu ICQ nekoho zkusenyho (ale ne me:)) ,podivej se do Topicu WIFI klic (odskouseno) a podivej se kdo to dobre nastavil a zkokpiruj jeho icq.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 hej bystryi jak to já to už fakt nechápu první zápas dostanu takovej kotel a teď vyhrávám nechápu fakt nevím :ziped: :wohow: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 tak nwte cim by to mohlo byt? ze nam to furt nejede?? cavte debili:bash: cau debile :dozey: jeste jednou spamnes v tomto topicu tak zavolam moderatora a ten ti da :ban: pls tyky by sem se pripojil ale newim jak zapojit USB WIFI klic pomuze mi nekdo ????? jinak by sem hral za Boston[/Quote]No mám pro tebe 2 zprávy jedna špatná jedna dobrá - "špatná" nebudeš hrát v 1lize - "dobrá" ale zahraješ si alespon v 2lize (max počet pro ligu je 16 seš 17náctý) (sorry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 já jenom myslím že budem řešit ještě jeden problém a to ten že hráč kterej bude pořád vyhrávat tak se mu bude zvětšovat level a když dovrší 6 level tak se už nedostane do toho základního ale šlo by to vyřešit tak že by si musel vytvořit další účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 to ja taky ne,kdyz ty mi das gola tak uz se vezu:D PS:peknej vlastnak,jinak bych prohral 5:0 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 já jenom myslím že budem řešit ještě jeden problém a to ten že hráč kterej bude pořád vyhrávat tak se mu bude zvětšovat level a když dovrší 6 level tak se už nedostane do toho základního ale šlo by to vyřešit tak že by si musel vytvořit další účet :lol: tak na to jsem vubec nepomyslel já už se blížím k lvl 3 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.