caesar Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 cau debile :dozey: jeste jednou spamnes v tomto topicu tak zavolam moderatora a ten ti da :ban: proc se me zda ze to zni jako este jednou mi rozdupes babovicku tak zavolam maminku a ta ti naplaca?:D...inak fakt oslik ten co to napsal:D...asi to nema v hlave v poradku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 bracha mi ztratil PSP, takze me asi muzete vyskrtnout :(:(:( pokud se jeste nakym zahadnym zpusobem zejtra nenajde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 bracha mi ztratil PSP, takze me asi muzete vyskrtnout :(:(:( pokud se jeste nakym zahadnym zpusobem zejtra nenajde :( a do kdy ho budes mit ? ... ty woe bych brachu asi zabil :roll: hm to je pekne na **** no doufam ze ho budes mit tak koncem dubna ... ja to vidim tak ze liga zacne zacatkem kvetna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Tak PSP se naslo :D takze budu hrat :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Zahraje nekdo? Jsem on line.... ted nebo az tak kolem 23:00 hodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Jdu hrat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Lidi su on line tak pojdte pařit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 no prostě je to asi v koncích a nebo bych to prostě odstartoval a prostě komu to nepude tak nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 dal bych to tak že komu to nepude oba po jednom bodu což je remíza zápasy se budou dávat unranked !!! aby nepřibývali levly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 ja bych to dal ze proste komu to nepujde tak zapas bude odlozen na konci sezony (dohravka) ... a kdyz ani pak tak po 1 bode (remiza) .. a pozor START sezony !!! NEDĚLE !!! Edit : zitra udelam rozpis utkání.... večer to sem dám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 tak super už se moc těším doufám že to půjde s co nejvíce lidma doufám ale zápasy bych dal pravidlo rozhodně Unranked protože kdyby se zvyšoval level tak by potom nemohl hrát s tím účtem a mohli by být problémy v rozpoznání hráču a k nickům z fóra bych dal jak se menujete v NHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 nedá teďkon NHL??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 nedá teďkon NHL??? já dám budu tam za 2 minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 2 kolo Wolf?? nee!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 2 kolo Wolf?? nee!!!:D mno já s ním hraju první kolo tkaže hned porážka to bude začátek :dozey: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 já mám co říkat já mám 100% porážku s lukanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 co mám říkat já :D:D:D ja mám 80% šanci že vyhraju :lol: (teda doufám) (si veřím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Skvělá tabulka, ale musim zacit se zapasem uz tak z rána, pak přijede přítelkyně a je po turnaji:( takze tak od 8 do 12 hodiny... nebo mam navrh.. co takhle predzapasy uz dneska ve 20:00?Alespon pro mě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 vysledky muzes odevzdat do 23:59:59 .. staci jeden z vas a druhej to dalsi den potvrdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 NEZAPOMINEJTE NA PRAVIDLA!! PRED ZAPASEM SI TO JESTE PRECTETE Pravidla: - Hraje se 5 min 1 třetina - Musí být tým z NHL (nesmí být All star) - Hrajete za ten tým za kterej jste se přihlásili - Hraje se 1x venku 1x doma (za celou sezonu) - Jakékoliv podplácení soupeře ať pustí zápas bude vyskoký trest "SEBRÁNÍ BODU -20,SESTUP DO 2LIGY A NEBO VYLOUČENÍ Z LIGY" - Nemusí být screen stačí že mi řeknete výsledek a já si ho zase zkontroluju - Jakékoliv nadáváni soupeřovi se trestá -5 bodů - Hraje se 2x týdně (pište do komentářu jaký chcete dny) - Kdyby jste nemohli nějaký den hrát tak se domluvte se soupeřem na kterýkoliv den, ale pozor musíte to stihnout do dalšího kola (a ješte kontaktujte mě popřípadě martiN) - Při založení hry dejte RANKET:NO - Heslo pro každý zápas je liga PSP: - Založte si Accout podobnej vašemu nicku na console-forum ( např WartrytonKid, Lukan, MartiNkid apd.) - Takt (Cpu speed) si dejte na 266 - Seďte (hrajte) kde máte největší signál - Stáhněte si NHL jen od Marka popřípadě od Budinsm - Nabitá !Baterie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 - Nechejte Replay gola i když to bude do vaší sítě omg ! zdrzovani :-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 - Nechejte Replay gola i když to bude do vaší sítě omg ! zdrzovani :-x no dobre odstaním to :dozey: Edit: kdyby vas nejaky pravidlo napadlo tak napiste ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 je tam ted nekdo?docala bych si zahral:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 jasně že někdo je!! přece já :D dem na to pouštím hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.