bystryi Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ok dem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 promin nějak mi to nefungovalo už tam du strpení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 pridana nova pravidla ... první příspěvek :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Pravidla:- Hraje se 5 min 1 třetina - Musí být tým z NHL (nesmí být All star) - Hrajete za ten tým za kterej jste se přihlásili - Hraje se 1x venku 1x doma (za celou sezonu) - Jakékoliv podplácení soupeře ať pustí zápas bude vyskoký trest "SEBRÁNÍ BODU -20,SESTUP DO 2LIGY A NEBO VYLOUČENÍ Z LIGY" - Nemusí být screen stačí že mi řeknete výsledek a já si ho zase zkontroluju - Jakékoliv nadáváni soupeřovi se trestá -5 bodů - Hraje se 2x týdně (pište do komentářu jaký chcete dny) - Kdyby jste nemohli nějaký den hrát tak se domluvte se soupeřem na kterýkoliv den, ale pozor musíte to stihnout do dalšího kola (a ješte kontaktujte mě popřípadě martiN) - Při založení hry dejte RANKET:NO - Heslo pro každý zápas je liga - Když někomu nepůjde zápas bude Dohrávka - Jestli nepůjde ani dohrávka na konci sezony automaticky Remíza = 1 bod - Do Playoff postupují jenom prvních 8 - V playoff se hrajou 4 utkání 2x doma a 2x venku - BODOVÁNÍ: Výhra = 3 body .......................Remíza = 1 bod .......................Prohra = 0 bodů .......................Výhra v prodloužení = 2 body PSP: - Založte si Accout podobnej vašemu nicku na console-forum ( např WartrytonKid, Lukan, MartiNkid apd.) - Takt (Cpu speed) si dejte na 266 - Seďte (hrajte) kde máte největší signál - Stáhněte si NHL jen od Marka popřípadě od Budinsm - Nabitá !Baterie! s pravidlama rozhodně souhlasím jenom dotaz kolik bude bodů pokud ani v prodloužení nepadne gól??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Martin .. upravil jsem to sory .. remiza tam nema byt .. Vyhra v prodlouzeni = 2body Prohra v prodlozeni ´1bod A kdyz nepadne gol v prodlouzeni jde se na najezdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 takže když nepadne v prodloužení tak nájezdy a tam se to bude bodovat jak jako v prodloužení nebo spešl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Ja bych dal aby to bylo (ty zapasy) v Utery a ve Ctvrtek .Ve stredu ,v sobotu, iv nedelu toho mam hodne, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 tak ty si to můžeš s tím hráčem domluvit kdy budete hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 no dopr... co je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 hej moc moc se ti omlouvám vibyla se mi baterie ach jo já sem lempl :( :( :( fakt promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ach jo takovej dobrej zapas,no to už je jedno,bacha na to,aby se ti to nestalo v lize:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ach jo takovej dobrej zapas,no to už je jedno,bacha na to,aby se ti to nestalo v lize:!: jo já wím wím budu to nabíjet při hře aby se to nestalo kua mě to ale štve :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 takže když nepadne v prodloužení tak nájezdy a tam se to bude bodovat jak jako v prodloužení nebo spešl normal .. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Připomínám zítra se hraje !! ... výsledky do 23:59:59 (v nedeli) ... ti co tak neucini maji moznost jeste do pondeli do 23:59:59 kdyz se neozvou oba maji za 0bodu .. beru omluvy napr .. nemuzu jsem pryc apd .. ale musi odehrát do nejbližší doby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 kdo dá teď utkání před začátkem ligy ??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ja bych zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ja bych zahral Dame zapas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 caww...nechce nekdo zahrat???hned?!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Tak ja s nekym dam ale asi az pozdejc doufam ze tu nekdo zustane dyztak icq 454402457 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 caww...nechce nekdo zahrat???hned?!!! ja ted hned tvorim jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Podte hrat du online! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Tak si kopiruju NHL na kartu ale predtim se mi neslo pripojit :( snad to ted pujde .. dyztak mi poradite v cem by mohl bejt problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Tak ja si se Senpu nezahraju :(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Kua co mam delat porad Connecting to EA?? A net mi de 100% Signal :( Musim mit utvorenej nakej account nebo neco? Ad hoc nebo Infrastructure? No tak poradte kdo mi poradi tak abych rozchodil poslu PTS!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Tak ja si se Senpu nezahraju :(:(:( jasne ze zahrajes ja jen zkousel to previst do CSO jestli to pujde z nikym to neslo takze ISO 4ver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.