dakine Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 pls pomozte mi , slysel jsem ze prehravani na CF je nebezpecny ...... je to pravda ?:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 nn na 99,999999% se nic nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 každej zásah do flash paměti má nějaký riziko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 je hlavne nebezpecny pro tve zdravi, s kazdym flashnutym psp se zvysuje riziko rakoviny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Blbost, tam neni co zvorat. Pokud ctou podrobne navod tak tam proste nejde co zvorat, dyt je to pro idioty, zvlast dnes, chapal bych v dobe prvniho DG na 1.50 ale ne dnes. A kontakt na baterii? PSP pripojeny na adapteru ne..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Blbost, tam neni co zvorat. Pokud ctou podrobne navod tak tam proste nejde co zvorat, dyt je to pro idioty, zvlast dnes, chapal bych v dobe prvniho DG na 1.50 ale ne dnes. A kontakt na baterii? PSP pripojeny na adapteru ne..? á, pán se vyzná, ty chceš dělat pandoru přes adaptér? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 á, pán se vyzná, ty chceš dělat pandoru přes adaptér?hmm, koukam, pan se nevyzna.. proc by pri flashi nemohl mit PSP napojeny na adapteru?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 hmm, koukam, pan se nevyzna.. proc by pri flashi nemohl mit PSP napojeny na adapteru?? tak si pořádně přečti co napsal anonymous_... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 nikdy to neovlivnis , nekdy treba zalezi na verzi dcv , jedno psp sem flashoval s dcv3 a pri zapisu do flash0 mi to hodilo Error .... Takze sem musel nahrat zalohu NAND a pote jsem zkusil dcv4 a vse OK ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Ja mluvil o inst. CFW, ne pandore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 omfg .... asi tezko bude downgradovat slimko ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 u tebe je 99% sance ze to bricknes..........apriiil.!! :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 K*rva, proste je to nesmysl, nic se stat nemuze kdyz nejsi id*ot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 tak si pořádně přečti co napsal anonymous_... :dozey:zaprvi, nikde nepsal, ze chce delat pandoru pres adapter a zadruhy, aby sis obnovil baterku, musis mit psp napojeny na adapter :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 K*rva, proste je to nesmysl, nic se stat nemuze kdyz nejsi id*ot boze muj tobe neco vysvetlovat je fakt o h*vne ... reknu jen to ze to zadny nesmysl neni a dost spamu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dakine
pls pomozte mi , slysel jsem ze prehravani na CF je nebezpecny ...... je to pravda ?:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts