west-- Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Zkosel jste uz nekdo hrat tuhle hru?... me docela chytla, je to neco na zpusob marvel ultimate alliance, ale s hrdiny od WB.. je tam i podobny skillovaci system, ale nejvetsi lakadlo tehle gamesky jsou proste stari dobri hrdinove, jako superman a batman... a kdyz treba se superman vezmete auto odletite s nim k nepriteli a zacnete s nim nepritele mlatit, jako byste meli v ruce klacek, je to proste parada :D a batman taky vubec neni spatnej... bohuzel jsem se ale dostal do situace, kdy nevím, jak skolit asi druheho bose ...je obklopeny stitem a kolem jsou 4 energeticke slopy a chrani je pancire... po kazdem znicenem sloupku se stit na chvili vypne a vy muzete kotlit do nepritele, jakmile mu uberete 25%, vrati se a stit se opet zapne a takhle se daji znicit 3 sloupy, ale nevim, jak znicit ten posledni a jestli to vubec jde... jestli jste uz nekdo tuhle hru zkousel a dostal se pres tohoto bosse, pls pisnete jak to mam provest, uz jsem vycerpal vsechny napady :| dikes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 no ja by som si tuto hru zahral ak by mi niekto napisal odkaz na nejaky RIP mam len 1gb kartu najlepsie odkaz na torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.