Wolf.cz Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ..ta dneska vecer taky asi pudu....jeste dotaz..funguje vam pridavani "FRIENDU" do seznamu..respektive jejich vyhledavani... ..napisu presne vas nick a nenajde vas to..takze mam jen maxima myslim, kteryho sem si pridal primo pri hrani... ..chodim hrat docela casto bez naky domluvy predem, tak by se mi hodilo videt jestli nahodou nejste nekdo onlajn... no určitě si mě tam přidej Wolf.cz a určitě ti to musí fakat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Aktualizována první strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Zdarec lidi, jelikož hraji killzone jen občas, chci se zeptat jestli si můžu dnes s vámi zahrát pod mým starým nickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Zdarec lidi, jelikož hraji killzone jen občas, chci se zeptat jestli si můžu dnes s vámi zahrát pod mým starým nickem Jasny klidne proc ne :D Kuwa lidi to je ale malo ve trech lidech pojdte dalsi :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Zdarec lidi, jelikož hraji killzone jen občas, chci se zeptat jestli si můžu dnes s vámi zahrát pod mým starým nickem Jo budem rádi že příjdeš ale doufám že se ještě někdo ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 jj oki, paráda8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Daxtere přijdu pozdějš tohle je na mě moc brzo ale za další hodku bych se tam mohl ukázat ale to tam už určo nebudeš jak tě znám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 No, snad tam budu nevím:cheesygrin: PS server založen tak choďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Taky bych s váma někdy zahrál zatím sem potkal jenom Lukana a to stálo za to :lol: Nick v Killzone : CrAsHBoNe (tak nějak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Tak pojď hned ne ? zrovnba hrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Teď má PSP bratr někde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Aktualizována první strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Tak pánove dnes se hraje doufam ze prijdete vsichni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Jo taky doufám že vás příjde co nejvíc PS pro wolfa, dnes budu hrát dýl :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Jo taky doufám že vás příjde co nejvícPS pro wolfa, dnes budu hrát dýl :cheesygrin: to je vpohodě ale dnes možná přijdu ale jen na chvilku zítra mám duležitou písemku a když ji nedám tak mě nepustěj k matuře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Už hrajem, tak choďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Členové: CZe-Daxter CZe-Lukan CZe-Maximus CZe-André CZe-Wolf.cz CZe-atry CZe-sataspatas ------------------------ hmmmm a kde ste jako ?? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 Podivejte se co se mi stalo Co dneska pujdete hrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 Já dneska pudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 Členové:CZe-Daxter CZe-Lukan CZe-Maximus CZe-André CZe-Wolf.cz CZe-atry CZe-sataspatas ------------------------ hmmmm a kde ste jako ?? :dozey: ..neprijde mi, ze by to nak extreme fungovalo.. ..napriklad na vcerejsek byl domluvenej "mač" na 20.00.. ..odesel sem pryc vratil se 10 minut po 20.00 a lognul se..nikde nikdo..jen daxter, ke kterymu sem se prihlasil do hry, ale hned si stejne odesel... ..nakonec sem se na foru docet, ze ste hrali uz nekdy od 6.. ..tak pak to bude ciste jen o nahode, kdy se s nekym potkam...nemam cas sledovat forum celej den.. ..jiank hravam dost casto sam pozdejc vecer..kolem 23 hodiny...tak na me treba nekdy narazite.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 ..neprijde mi, ze by to nak extreme fungovalo....napriklad na vcerejsek byl domluvenej "mač" na 20.00.. ..odesel sem pryc vratil se 10 minut po 20.00 a lognul se..nikde nikdo..jen daxter, ke kterymu sem se prihlasil do hry, ale hned si stejne odesel... ..nakonec sem se na foru docet, ze ste hrali uz nekdy od 6.. ..tak pak to bude ciste jen o nahode, kdy se s nekym potkam...nemam cas sledovat forum celej den.. ..jiank hravam dost casto sam pozdejc vecer..kolem 23 hodiny...tak na me treba nekdy narazite.. A ty se divis? Jakto muze fungovat kdyz tam nikdo v urcenou dobu neni !!? Jedinej kdo hraje sem ja,Wolf.cz,Daxter Tak se pokuste aspon jednou prijid vcas a nebo to aspon napiste vkolik kdo bude moct pak by se to posunulo takhle ani nevime jak kdo hraje .... ! Pokud nemate zajem tak to napiste a sezenem nekoho jineho ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Lukan má pravdu. Aktualizoval jsem první stranu, tak doufám že zítra někdo příjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Takže, bohužel se dnes neobjevil vůbec nikdo. Napište sem jestli má vůbec cenu pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Cau kluci tak co budete mit dneska aspon na hodku cas ? Zahral bych si svama :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 čau! Začal jsem ted hrát Killzone na PSP online, ale chtěl bych zahrát s nějakými čechy, tak co dnes v 15.00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.