Lukan Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 čau!Začal jsem ted hrát Killzone na PSP online, ale chtěl bych zahrát s nějakými čechy, tak co dnes v 15.00? OK muzu se klidne pripojit a zahrajem jaky mas NICK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 ZodiacCZ, tak mám založit? Bude se to jmenovat zodiacCZ, dáme team deathmatch, mapu trenches a time limit 10:00? Tak to budem muset přesunout na později, třeba na 18.00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 ZodiacCZ, tak mám založit? Bude se to jmenovat zodiacCZ, dáme team deathmatch, mapu trenches a time limit 10:00?Tak to budem muset přesunout na později, třeba na 18.00? OK souhlas jen nedavej trenches :) muj NICK: LukanCZ nebo CZe-Lukan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 okey a nechcete to dát trochu dříve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 v 16.10 je Bláznivá střela, takže až v těch 18.00 ;) EDIT: Nebo by to šlo možná už v 17.00, tak co bude tam někdo? Založím hru EDIT 2: Tak v17.00 nic a ted je 18.00, mám založenou hru už 10min a čekám EDIT3: Tak dobrá hra dneska ;) škoda, že si Wolfe musel jít tak brzo, začala tam pak být sranda (jednou jsem byl 1. v žebříčku- Lukanovi se nedařilo nebo nevím :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Tak dobrá hra dneska ;) škoda, že si Wolfe musel jít tak brzo, začala tam pak být sranda (jednou jsem byl 1. v žebříčku- Lukanovi se nedařilo nebo nevím :D) :D :D :D no jen to rekni to byla jedina hra z nekolika :P :D EDIT: pridej si me do pratel jak u NICKU CZe-Lukan tak i LukanCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 však říkám, že jednou jsem byl první, jinak druhý nebo třetí a vždycky si byl přede mnou ;) poslal jsem ti na oba nicky request už předtím, tak je vem :) jinak až mi to půjde víc, tak se budu ucházet o místo v klanu ;) :D täk js¨me na chvíli zahráli i ted večer, ale škoda, že tam byli cheateři jako ten NILON nebo A-????(už si nepamatuju) ti mi fakt kazili hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 so¨rry za double post, ale jinak by se to neukázalo, že tu je nový příspěvek, kdybych poslední editoval Nezahrál by někdo zas dneska třeba kolem 15.00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 mám horzdně moc učení takže jsem se přišel jen mrknout jinak jsem tam hned potkal cheatra takže jsem zase odešel tyhle lidé mě deptaj:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 jo to mě taky ;) tak až pak bude čas, tak založíme private room, kde budem jen my češi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Víte co, když chodí hrát tak málo lidí, tak stejně není pořádný klan taže od teď to bude OnLine pařba pro všechny kdo chtějí přijít, na první straně budou pravidelní hráči. Kdokoliv může kdykoliv zakládat server, ale napíše nejdříve sem do topicu kdy ho založí, v kolik hodin se bude hrát, název serveru a heslo (pokud bude). Já budu tyto informace vždy dávat na první stranu Souhlasíte všichni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Aktualizována první strana, prosím přijďte si zahrát kdokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Tak dneska kdo chce at se pripoji :D Hrajeme od 15 h 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 sice to moc neumim ale chtěl bych si zahrát taky... Je hra dělaná na regiony?? abych neměl US a vy EU:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Hele, dneska to nestíhám , budu zrovna na cestě domů , můžu vědět , kdy bude další Match? sice to moc neumim ale chtěl bych si zahrát taky... Je hra dělaná na regiony?? abych neměl US a vy EU:D určitě budeš mít EU , pujde ti to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 oki...budu ti věřit;) BTW: jak často hrajete?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Tak server založen tak pojˇďte bušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 ja chci taky ale tet nemam limit tak až prvního budu moct hrat nick:kratos82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 nee...vybila se mi placatice:blink: BTW. můžu vás přidat do přátel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 jo, přidej a i na icq, už sem ti poslal na icq požadavek na autorizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 kdy bude další match??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 kdy bude další match??? Ja bych to hodil klidne na dnesek cca 18h. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 souhlas... jdu hrát teď ať tolik nelamim:psp: Už je delsí dobu dohráno... 2-3x sem byl před Lukan-em:D Jsem skiller:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Tak včera byla dobrá pařba ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Daxtere přidej mě tam taky..... Nick v Killzone = CrAsHBoNe (tak nějak myslím) kdyžtak si mě hoďte do přátel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.