rajtas Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Tak včera byla dobrá pařba ne :-) pecková...jen škoda že lukan pak odešel... já jsem pak ztratil signál a když sem se lougnul Z5 tak ty si tam už taky nebyl... ale paráda... EDIT: 2 simi: já sem si tě přidal tak to potvrď a zapaříme;) EDIT II: nechcete dát zase večer partičku??? já tam okolo 18 budu na 100% tak když tak přijďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 tak kdy bude další hra??? Už jsem natěšenej dneska to zrovna nevidim hlavně ne večer to budu na šrot ale klidně zítra či ještě dnes před večer by to šlo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 já osobně budu (asi) hrát teď... a večer než půjdu doplnit hladinu alkoholu v krvi (cca před 18).. tak ne..skoro nikdo tam nehraje:D:D:D EDIT: tak ne.. teď sem přišel... a asi už odcházím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Sakra, já budu asi až do neděle pryč a zapoměl sem si sebou vzít alespoň wifi klíč, moc mě to mrzí ale jak přijedu, tak hraju každý den tak od 21.30 nebo i dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 nechce někdo dneska dát pár her??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 nechce někdo dneska dát pár her??? klidně můžem :) stačí jenom napsat na icq atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 tvoje ICQ nemam a tohle je divný;) btw: teĎ sem ti psal:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 tvoje ICQ nemam a tohle je divný;) btw: teĎ sem ti psal:P jj hele zrovna ted ne jedu ke kámošovy:) pozdějš.... na večír... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 jj hele zrovna ted ne jedu ke kámošovy:) pozdějš.... na večír... oki... tak pak napiš;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 tak už to kill zone mam tak už se budu zapojovat do her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 to je jedině dobře ;) což takhle dát někdy nějakou mega pařbu?? třeba v pondělí... v úterý nemůžu jelikož sem se školou v Dojčlandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 OK pokud tu nekdo je,co takhle si jid zahrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 já jsem vonlajn... jen se připojit do hry... BTW: jak se používají ty blbosti ...ty zelený tabulky nad hráčem??? ten běžící, stojící panďulák... to jde samo nebo to nějak spouštěj?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 co si to vybral za hru... tam jedem blbeček lítal rychle jak kráva:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Co takhle dát tu mega pařbu v neděli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 já teda nevim co je dneska za den ale v nedeli bych moch...:psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 v neděli bych se k Vám připojil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 tak Daxtre hoď na tu 1. stránku termín a čas to je jasný kdy a v kolik ať je nás tam co nejvíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Aktualizována první strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Kde jako všeci ste ? nejdřív tu všichni píšou že příjdou a sme tu dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Aktualizována první strana, prosím kdo může, poj ´dte hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 já bych docela šel zahrát.není potřeba registrace??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 já bych docela šel zahrát.není potřeba registrace??? Pokud myslis registraci na hru tak ano http://www.killzone.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 a kde to najdu tam?vybral sem tam ten rok atd a ted co dal.neumim anglicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 a kde to najdu tam?vybral sem tam ten rok atd a ted co dal.neumim anglicky Lol , pokud umíš číst , tak hned na úvodní stránce si můžeš vybrat jazyk , pokud umíš jen česky , tak je to fakt smutný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.