razor Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 už sem regnutý.nakonec sem to našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Dobre, tak pojď v neděli hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 napište mi pak prosím na ICQ... páč na to zas zapomenu:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Ok, já ti pisnu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 tak nevím jestli půjdu hrát jelikož zejtra jedem k babce:-!...wifi tam sice je ale tou dobou kdy budete hrát tak já budu asi na cestě domu...tak někdy jindy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 tak to ja nebudu hrat niky každou neděli jezdim pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Tak to je škoda, tak další pařbu dáme třeba v úterý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 No hra spuštěna, tak jde někdo nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 ja ale musim se tam regnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 no tak to už je trochu pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeToX Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Zdravim, kdy bude dalsi hra? Rikal jsi ze v utery? Bude zitra? :) Rad bych se pripojil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 já bych dneska dal ale až tak kolem 18-19 do 17 jsem na praxi.... DeToX: když tak si mě dej do friendlistu a dáme večer jestli nikdo nepujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeToX Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Tak dnes nemuzu...Nejak mi hapruje doma Wi-Fi takze si po netu nezahraju :(...ale zitra snad uz to dam doporadku..ozvu se na icq :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 jestli muzu,tak bych se taky pripojil....mam zalozenej ucet vsechno,ale problem je ze nevim jak se pripojit....proste nevim na co mam kliknout abych moh hrat infrastructure:D...poradte pls.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 zapni killzone... najeď na download a stáhni patch -> nainstaluj patch a pak v menu budeš mít položku online (asi...nevim jak přesně to tam je napsaný) a tam se připojíš... ten patch nesmíž smazat nebo ti to zas nepujde... teda já ho tam musim mít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Takže pánové, napište mi sem kdy přibližně můžete ať se shodnem na nějákém termínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 jo to jo,ale co tam mam dat multiplayer a 1/combat zone 2/campaign CO-OP 3/combat zone(online) nikoho to nenajde ani v jednom....nevim proc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 klikneš na combat zone (online)... to je divný že ti to nic nenajde... leda že by nikdo nebyl online.. to se mi stalo asi jednou na cca 2min že tam nebyla žádná mapa (nebo to byl nějakej BUG) lidi sou tam k večeru... to je tam map spoustu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 všem se omlouvám ale maturuju a tak hrát určo nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 nic se neděje, hodně štěstí při maturitě:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 ....rozlustil si to8)..mockrat diky..tohle me fak nenapadlo..:? ..bral sme ze to je te stejnej account..a ne ze se tam clovek musi registrovat 2x stejne(jak na killzone.com tak na infrastructure)...trosku hloupi, ale coz.. ..tak se budu tesit na multak.. (CZe-atry) Už jsem se bál, že to nikdo nepořešil, protože problém mám stejný :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Vytahuji tento TOPIC z duvodu ze sem ve hre potkal par lidi ztohoto fora :D Pokud nekdo bude chtit at se prida a vytvori si new account ve tvaru CZe- vas nick. Nehlaste se vsichni :dozey: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Taky bych urcite nekdy zahral nebo jestli tam jsou friends na pridani (nejak jsem si nevsiml tedka :D) tak si me pridejte jsem Bazim.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 tak po cca 4 měsících jsem se rozhodl, že zase začnu hrát, tak kdo kdy půjde hrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 ^^ no :D celkem pozde nevadi ja to stale parim takze klidne zaparime spolu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.